Luni,
06.05.2024
Partial Noros
Acum
22°C

Cel mai mare hot de buzunare din Sibiu, prins in 2015: o femeie de 53 de ani

Polițiștii sibieni au reușit să prindă ieri, în în timpul acțiunii, un hoț de buzunare cunoscut pentru modul în care opera în zona centrală a Sibiului. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 53 de ani, bănuită de ceva vreme de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din buzunar.

”Suspecta, în vârstă de 53 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu, se afla în atenția polițiștilor sibieni fiind bănuită de săvârșirea acestui tip de infracțiune, iar în urma flagrantului realizat s-a reușit surprinderea acesteia”, au declarat miercuri reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Întrucât femeia se afla sub control judiciar dispus de Judecătoria Alba, într-un alt dosar instrumentat de această instanță, polițiștii sibieni au informat instanța cu privire la faptul că în perioada în care se afla sub această măsura a comis alte infracțiuni motiv pentru care măsura a fost înlocuită cu arestul preventiv.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 374

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus