Luni,
06.05.2024
Partial Noros
Acum
21°C

Sofer urmarit de politie pe Bulevardul Mihai Viteazu. Dupa cateva minute a facut accident si a abandonat masina, fugind printre blocuri!

Un tânăr de 27 de ani din Călărași a pus pe jar polițiștii sibieni în weekend-ul care tocmai a trecut. Sâmbătă mai exact, în jurul orei 11:00, tânărul a fost observat de un echipaj de poliție că la trecerea pentru pietoni situată pe Calea Dumbrăvii, în apropiere de sensul giratoriu, intersecție cu Bulevardul Mihai Viteazu, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat regulamentar în traversare.

Aflați în misiune de supraveghere a traficului cu o autospecială, polițiștii au pornit semnalele acustice și luminoase în vederea opririi autoturismului condus neregulamentar, însă conducătorul auto a refuzat să oprească, a accelerat și și-a continuat deplasarea pe Bulevardul Mihai Viteazu și pe Aleea Frații Buzești.

Ajuns la intersecția cu strada Nicolae Iorga, tânărul nu  oprit și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. În acel moment șoferul a părăsit mașina și a fugit printre blocurile din zonă. Nicio persoană nu a fost rănită în urma impactului. În autoturismul abandonat de către șofer, polițiștii au identificat patru tineri cu vârste cuprinse între 23 și 28 de ani, din județul Călărași și din municipiul București.

”În urma activităților specifice desfășurate de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu, în scurt timp a fost identificat și conducătorul auto, în persoana unui tânăr în vârstă de 27 de ani, din județul Călărași, care a declarat că i-a fost teamă să oprească la semnalele polițiștilor întrucât nu posedă permis de conducere. Drept urmare, pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule”, au comunicat luni dimineață reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

un sibian

Acum 9 ani

ce i-o fi aducand pe tembelii astia la Sibiu??? avem deja mult prea multi...ar putea allege alta destinatie!!!
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Sunt foarte multi (in general tineri, foarte tineri) care vin in Sibiu crezand ca e cine stie ce zona, cu reputatie decenta, in care poti face ce vrei, sau in care te poti comporta ca acasa (depinde de casa fiecaruia in parte). Vedem in presa si am intalnit personal cateva cazuri, acum vreo 3 ani, un domn, din Rm Valcea, bine trecut de 30 ani, vroia sa parcheze pe un loc rezerat celor cu handicap pe Coposu, pana la urma l-am facut sa inteleaga ca in Sb chiar se ridica autoturisme parcate aiurea(macar in parcarile centrale), tineri de 20 ani, la fel veniti din sud, la munca in Sb, \'\'domiciliati in Selimbar ce lucreaza la negru (Sb, Cisnadie). Nu-si fac nici o problema. Destui tineri cu nr de VL, OT ce intreaba seara pe strada unde e clubul OK de manele. Tanar din Buc care a urinat pe o alee circulata, in vazul lumii, vara trecuta in Sub Arini, degeaba atragi atentia sa se duca in boscheti sau ca sunt in zona optiuni pt a rezolva problema. Acelasi tanar exlama \'\'cat de curat e Sibiul. Exemple mai sunt, de la pers. care se mira cat de mare si incurcat e orasul pana la \'\'fite\'\' de Galati \'\'nu aveti si voi o rock-o-teca?!\'\'. Deci e o problema clara de educatie si nivel de mediu din care provii, vorba aceea: Cand in Roma, te comporti ca romanii. In exemplul de mai sus, ce sa stie ala ce-i aia o trecere de pietoni cand la el in orasel sunt vreo 4,5.
Raspunde

LaFlemme

Acum 9 ani

@2 Complexul de superioritate al sibienilor e arhicunoscut in toata tara. Am intalnit sibieni care erau sa ma calce pe trecerea de pietoni, care parcheaza pe locul destinat persoanelor cu handicap, sibieni carora li s-au ridicat masinile din centru, sibieni care merg in baruri si discoteci unde se baga (si) manele, sibieni care se caca la colt de bloc, sibieni ce mamanca seminte si scuipa cojile in autobuz, sibieni ce arunca gunoiul pe jos, etc. e vorba de educatie, dupa cum ziceai si tu. Mediul din care provin si faptul ca nu au mai fost si prin alte orase, crezand ca aici e buricul Romaniei, ii face sa fie aroganti si prost crescuti. De exemplu, Valcea, orasul ala pe care toti sibienii il denigreaza, e mult mai curat in comparatie cu Sibiu. Brasov, sau Iashov cum ii ziceti, e mult mai ordonat, civilizat si cu oameni deschisi decat Sibiu. Deci, eu zic sa fiti putin mai modesti. O sa castigati si mai multe pe termen lung. Momentan castigati doar dispret din partea celorlalti locuitori ai Romaniei.
Raspunde

@2

Acum 9 ani

foarte bine spus, sunt plecat din Sibiu in Bucuresti cu studiile de 3 ani de zile si se vede ca multi nu au primit o educatie acasa prin zonele astea din sud, nesimtire cat cuprinde la fiecare pas, rar intalnesti oameni care sa nu te impinga cand vrei sa cobori din autobuz sau din metrou, care sa nu iti taie calea in trafic la schimbatul benzilor, ca \"doar am semnalizat cand am tras de volan, ai si tu frane sa ma lasi\" si chestii dinastea de bun simt
Raspunde

@3

Acum 9 ani

pai normal ca e mai curat Ramnicu Valcea, daca o venit jumate din oras la Sibiu, nu mai are cine sa mai polueze :))...lasand gluma deoparte ai si tu dreptate, nu exista padure fara uscaturi, dar asa de multi ca in Bucuresti nu am vazut, e adevarat ca e mare orasul, dar de fiecare data cand vin la Sibiu se simte diferenta de bun simt, liniste, calm.
Raspunde

@2 cat de incurcat este orasul...

Acum 9 ani

Pai asta e una din problemele tuturor celor ce nu locuiesc pe aici dar care vin in vizita (ma refer la turisti sau rude). Si pe masura ce ne vom pricopsi cu mai multe sensuri unice si locuri de parcare doar pe hartie toti vor avea ceva de obiectat la capitolul asta. Si eu zic ca pe buna dreptate. Vrea omul sa ajunga spre padurea Dumbrava si se rataceste
Raspunde

@6

Acum 9 ani

nu trebuie sa mergi cu masina ca sa te deplasezi prin oras si sa te pierzi, poti folosi transportul in comun ca in orice oras civilizat pe care nu-l cunosti, sau daca vrei neaparat sa mergi cu masina iti asumi riscul sa nu gasesti loc de parcare si sa te \"ratacesti\", dar exista GPS pe mai toate telefoanele si e mai greu sa nu te descurci :)...am fost in destule orase din afara si nu m-am pierdut ca si turist, sunt si in Sibiu destule harti si marcaje care te ghideaza spre diferite obiective si in plus de asta nu e foarte mare orasul ca sa pierzi ore daca ai luat-o pe un drum gresit
Raspunde

unu

Acum 9 ani

Puteau sa ii verifice si pe cei din masina ca poate ii descopereau pe hotii care sparg apartamente in Sibiu.....
Raspunde

Mada

Acum 9 ani

Au venit la spart apartamente!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus