Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Gaz Metan va disputa primul meci din play-off-ul Ligii Europa la Viena

 

Echipa Gaz Metan Mediaş va disputa în deplasare primul meci al dublei manşe cu formaţia Austria Viena, din play-off-ul Ligii Europa, şi nu pe teren propriu cum se stabilise iniţial, informează UEFA.
Conform tragerii la sorţi, prima partidă ar fi trebuit să se joace la Cluj-Napoca, în 18 august, dar în aceeaşi zi şi pe acelaşi stadion este programat un alt meci din Liga Europa, Steaua-ŢSKA Sofia. În aceste condiţii, UEFA a inversat ordinea întâlnirii Gaz Metan-Austria Viena, turul urmând să aibă loc în capitala Austriei, transmite Mediafax. Returul este programat la 25 august.
 
Antrenorul echipei Austria Viena, Karl Daxbacher, a declarat după tragerea la sorţi a play-off-ului Ligii Europa că în dubla manşă cu Gaz Metan Mediaş şansele de calificare sunt egale, dar că formaţia sa trebuie să fie atentă, deoarece românii i-au eliminat pe cei de la FSV Mainz. "Şansele sunt egale, probabil va fi un duel echilibrat. Trebuie să fim foarte atenţi, Mediaş părea o carte foarte bună pentru Mainz, care a fost însă eliminată de echipa română. Vom strânge toate detaliile necesare despre Mediaş, pentru că momentan nu ştim mare lucru despre adversar”, a spus Daxbacher, citat de site-ul oficial al grupării austriece.
 
Directorul sportiv al clubului vienez, Thomas Parits, a afirmat că este mulţumit de tragerea la sorţi: "Şansele sunt 50-50, e bine că jucăm primul meci în deplasare. Sper ca în tur să creăm o bază solidă în perspectiva manşei secunde. La Viena îmi doresc un stadion plin, care să împingă echipa spre victorie".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus