Sâmbătă,
01.10.2022
Partial Noros
Acum
25°C

Cel mai frumos cros de noapte s-a desfăşurat vineri la Sibiu. 500 de concurenţi au alergat sub clar de lună la Night Cross Challenge

Cel mai frumos cros de noapte s-a desfăşurat vineri la Sibiu. 500 de concurenţi au alergat sub clar de lună la Night Cross Challenge

Noaptea de vineri, 25 august, a fost una specială, dedicată mișcării în aer liber în cadrul ediției a treia a Night Cross Challenge. 500 de alergători din toată ţara au acceptat provocarea și au luat startul celui mai frumos cros de noapte din Sibiu, desfășurat pe aleile Muzeului Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA cu startul din zona scenei de pe lac.

Sub clar de lună, într-o atmosferă de sărbătoare animată de muzică antrenantă și multă bună dispoziție, concurenții au alergat cu multă determinare și poftă de mișcare pe aleile Muzeului, pe traseul mărginit de morile de vânt şi casele tradiţionale.

NightCross-Challenge-2017-0057-foto-Paul-Baila

La finalul cursei, cei mai buni alergători la Hobby 4,5 km şi Avansaţi 9 km, cei care au obținut cei mai buni timpi la cele 16 categorii de concurs, au urcat pe podiumul de premiere, în aplauzele publicului numeros și au fost răsplătiți cu diplome, medalii, trofee și premii.

La finalul cursei, participanţii s-au relaxat şi şi-au reîncărcat bateriile la zona de Pasta Party, iar cei mai norocoşi au câştigat premii la tombola Night Cross Challenge.

NightCross-Challenge-2017-0052-foto-Paul-Baila

Best Runners 2017

Cei mai buni alergători la categoria Avansați 9 km feminin /masculin au primit titlul de “Best Runners 2017” şi au fost premiaţi cu câte 100 euro de către Ciprian Barbu, reprezentantul companiei MI-PAY. - Tabita Teuşan a fost desemnată Best Runner 2017, obţinând timpul de 00:39:33, concurând la categoria feminin juniori <18. - Constantin Folescu a fost desemnat Best Runner 2017, obţinând timpul de 00:33:50, concurând la categoria masculin 30-40 ani. Rezultatele complete ale competiției și imaginile oficiale pot fi găsite pe site-ul acceptaprovocarea.com și pe Facebook.

NightCross-Challenge-2017-0150-foto-Paul-BailaNight Cross Challenge este un eveniment sportiv prin care se dorește încurajarea mişcării şi, în particular, a practicării alergării pe timp de seară. Proiectul a fost organizat de Asociaţia „DA pentru Sport”, fiind cofinanţat de Consiliul Judeţean Sibiu şi de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, CAB Sport, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Sibiu. Partener principal: VISMA. Parteneri de eveniment: Mi-Pay, Andu, Antibiotice Iaşi, Aria Sport, Explorer Sports Sibiu, LARA Coffee Shop, Radio Impuls.

Credit foto: Paul Băilă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus