Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
21°C

„Academia voluntarilor” a ajuns la cea de-a patra ediție

„Academia voluntarilor” a ajuns la cea de-a patra ediție

15 voluntari sibieni au urmat cursurile ediției a IV-a a Academiei de Voluntari, proiect al Asociației „Positive Life” România.  În perioada 27 noiembrie – 4 decembrie, în condiții speciale de siguranță sanitară,  Centrul de Agrement pentru Tineret „Trecătoarea Cerbilor” de la Păltiniș, a găzduit ediția a IV-a a proiectului „Academia de Voluntari”.

Cei șapte formatori au desfășurat cursuri de educație nonformală, dezvoltare personală, motivația voluntarilor, comunicare, formare de echipe, prevenirea accidentelor pe drumurile publice, prevenirea infracționalității și siguranță școlară. 

Proiectul a primit finanțare din partea Ministerului Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, Consiliului Județean Sibiu și Primăriei Municipiului Sibiu.

Organizatorii mulțumesc și partenerilor implicați: Inspectoratul de Poliției al Județului Sibiu (comisar șef Christian Stanciu), Serviciul Politiei Rutiere (inspector Ionuț Natea), Liceul de Artă Sibiu (director Luminița Avrigean), Liceul Tehnologic „Independența” Sibiu, psihologilor Lucian Drăgoi și Adrian Beu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1068

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus