Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
29°C

Știrile Zilei - 17 mai

Cele mai importante subiecte ale zilei de astăzi în Sibiu:

63% din mașinile aflate în trafic în Sibiu vin din afara orașului. Începe să se simtă din ce în ce mai acut lipsa unui transport metropolitan corespunzător. Situația s-a înrăutățit față de acum 5 ani.

Stadionul este dat ca finalizat la sfârșitul anului, însă data nu e certă, președintele Dani Coman e în dubii dacă va continua la Sibiu și negociază cu alte echipe, antrenorul depinde foarte mult de decizia acestuia, iar lotul de jucători de stabilitatea financiară și antrenor. FC Hermannstadt are la dispoziție 2 luni să se pregătească pentru Liga I.

7 milioane de lei, 96 de proiecte aprobate pe Agenda Culturală a Sibiului din acest an. Cele mai mari punctaje le-au luat festivalurile de folclor.

Lucrările de la școala Nicolae Iorga, greșit proiectate, au scumpit proiectul final cu 74%. Noul contract tocmai a fost semnat de Primăria Sibiu cu asocierea SC Geiger Proiecte Construcții SRL - SC Geiger Transilvania SRL

PSD Sibiu se pregătește de alegeri interne ca să nu-i prindă anul electoral.

Cireșele s-au prăbușit ca piața crypto. Dacă săptămâna trecută kilogramul costa 175 de lei, săptămâna asta s-a ajuns la 50-60 și acum se pot cumpăra și la caserolă, fără să fie nevoie de credit bancar.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 376

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus