Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Știrile zilei - 27 iulie

Știrile zilei - 27 iulie

Cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore în Sibiu:

  • Probabil că Daniela Cîmpean și Bogdan Trif s-au intersectat pe Valea Oltului pe drum înspre și dinspre Guvern pentru că ambii au avut întâlniri la nivel înalt în București. Însoțită de Raluca Turcan, președinta Consiliului Județean s-a văzut astăzi cu premierul, cu ministrul de Interne și cu Ministrul Fondurilor Europene. Ieri, Bogdan Trif a stat la masă cu Ministrul Sănătății. Spitalul de la Sibiu a ajuns în centrul agendei guvernamentale.
  • Proiectul Anii Drumeției se dezvoltă interesant prin lansarea unei aplicații turistice extrem de utile și unui ghid pentru marcarea traseelor, inclusiv în zonele culinare. Proiectul are șanse să fie preluat și în legislația națională ceea ce ar fi un pas important pentru întregul turism din zonă. Aplicația are nenumărate funcțiuni utile, inclusiv opțiuni culinare sau pentru cazare în zonă, și trasee pentru peste 200 de kilometri în munții Cindrel și Făgăraș.
  • Suficiente știri bune. 4000 de lei a promis un șofer sibian polițistului care l-a oprit în trafic iar 2000 i-a pus în mână. A fost prins în flagrant încercând să se achite și de diferență. E clujean. Pățăști.
  • Un sibian care susține că este lucrător în cadrul Unității de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Județean Sibiu a făcut o listă cu peste 20 de probleme semnalate în cadrul unității și a transmis-o conducerii. Directorul spitalului spune că sesizările sunt în curs de verificare.
  • Cifrele încep din nou să crească. 431 de cazuri covid noi în județul Sibiu în ultimele 24 de ore, 7% incidența în municipiul Sibiu.
  • Animalele de la Zoo suferă și ele de căldură la fel cum suferim și noi. Animalelor li s-au amenajat bazine cu apă, fructe, umbră și apă proaspătă schimbată cât mai des. Pardoselile se udă mai frecvent, pe cât se poate să nu fie chiar ca în savană.
  • 15.000 de persoane au fost în weekend la Armania. Sunt 15 ani de când există Artmania, și merită felicitări pentru modul în care festivalul a supraviețuit și s-a dezvoltat. Iar ediția de anul viitor e deja pregătită, 28-30 iulie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 535

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus