Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Primarul din Cisnădie vrea să discute cu șefii USR Sibiu despre bugetul orașului

Primarul din Cisnădie vrea să discute cu șefii USR Sibiu despre bugetul orașului

Gheorghe Huja, primarul Cisnădiei, spune că ar dori să discute cu șefii organizației județene a USR Sibiu, în contextul pregătirii bugetului orașului pentru anul viitor.

Gheorghe Huja (PNL) face un apel public către conducerea filialei județene a USR Sibiu, ca urmare a discuțiilor cu cei patru consilieri locali USR Cisnădie, pe care le cataloghează fără rezultat. ”Suntem dispuși să discutăm matur cu cei din opoziție. Solicităm pe această cale ca pentru dezbaterile privind bugetarea pentru 2023, să purtăm aceste discuții cu reprezentanții filialei județene, dacă se poate chiar cu conducerea USR Sibiu. Deși am încercat să purtăm discuții cu filiala locală a partidului, din nefericire sunt imaturi politic și depășiti de problemele unei administrații locale”, transmite primarul Cisnădiei.

Gheorghe Huja a fost adesea ținta criticilor făcute de către consilierii USR Cisnădie, în special pe subiectul situației cartierului Arhitecților.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Heltau2.0

Acum 1 an

A fost tinta criticilor si va fi in continuare pentru proasta gestionarea a UAT-ului. De 6 ani promite ca va fi asfaltata N.Porumbescu din arhitectilor. Rezultatul? ca in Evul Mediu cu drum de pamant vai mama lui. Echipa de handbal mananca anual 1 milion de euro din bugetul local. Fonduri europene nu se atrag aproape deloc cand ar fi putut dubla in fiecare an bugetul primariei (vezi ex de bune practici in Beclean, in Ciugud) Vrea sa vanda niste terenuri pentru a face rost de bani la bugetul local. Unde e sustenabilitatea in toate astea?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Xxx

Acum 1 an

Grija cu aia sa nu vrea toti banii pt trotinete!!! Ca altceva nu stiu!
Raspunde

Dragos

Acum 1 an

Or fi cei de USR imaturi politic, cum zice Huja…dar el este o catastrofa a administrației locale. Un om care își bate joc de banii unor contribuabili care, culmea ironiei, consuma resursele altui oraș. As vrea sa cred ca in ceea ce-l privește vorbim de incompetenta maxima… dar teama mi-e ca de fapt este doar prostie in forma pura!
Raspunde

Proadevar

Acum 1 an

Nu poate să mai fure dacă ar opta pentru atragerea de fonduri europene. Așa că, fiind încolțit de dezvoltatorii imobiliare, de la care probabil a luat șpăgi la greu încearcă pe toate căile să obțină bani. Vai și amar de cisnădieni. Vă meritați, cu prisosință soarta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus