Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Știrile zilei – 5 octombrie. Se vinde sediul central al BCR din Sibiu, garsonieră la mai puțin de 20.000 de euro în județ, subprefectul Daniel Moșin va fi înlocuit din funcție

Știrile zilei – 5 octombrie. Se vinde sediul central al BCR din Sibiu, garsonieră la mai puțin de 20.000 de euro în județ, subprefectul Daniel Moșin va fi înlocuit din funcție

Turnul Sfatului vă prezintă o selecție a celor mai importante știri de joi, 5 octombrie.

Subprefectul Daniel Moșin va fi înlocuit din funcție. Fostul președinte ALDE Sibiu, Gabriel Florea, e propunerea PSD

Subprefectul Daniel Moșin (foto dreapta) va fi înlocuit din poziția de subprefect în ședința de astăzi a Guvernului, conform ordinii de zi. În locul său, organizația PSD Sibiu l-a propus pe președintele organizației Cisnădie a partidului, Gabriel Florea (foto stânga), decizia urmând a fi luată la nivelul Executivului.

Detalii aici.

Centura de Sud a Sibiului: 4,26 milioane de lei pentru Studiul de Fezabilitate. CJ anunță că a obținut banii din POIM

Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu anunță că Studiul de Fezabilitate pentru Varianta ocolitoare Sibiu Sud (VOSS) va fi realizat pe bani europeni, prin programul Operațional Infrastructură Mare 2014 - 2020. 

Detalii aici

Se vinde sediul central al BCR din Sibiu. Banca cere 3,44 de milioane de euro. Sediul BCR Cluj a fost cumpărat de primărie

3.446.300 de euro cere BCR pentru sediul de la intersecția străzilor Emil Cioran și Dr. Ștefan Stanca, vis-av-s de Facultatea de Inginerie.

Detalii aici

Garsonieră la mai puțin de 20.000 de euro în județul Sibiu: Un bloc întreg este executat silit 

Portalul executărilor silite din România publică în această perioadă un anunț privind vânzarea directă a unui bloc cu 99 de garsoniere, în Mârșa. Blocul are patru etaje, este compus din 99 de garsoniere și are un preț total de 1,9 milioane de euro, plus TVA.

Detalii aici.

Spitalul CF Sibiu investește 12,3 milioane de lei în extinderea și modernizarea infrastructurii ambulatoriului

Spitalul General Căi Ferate Sibiu a anunțat o achiziție semnificativă pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii ambulatoriului său. Proiectul, denumit „Dezvoltarea infrastructurii Ambulatorului Spitalului General CF Sibiu - 11 loturi”, are ca obiectiv principal creșterea capacității de îngrijire în ambulatoriul integrat al spitalului, cu un accent deosebit pe dotarea cu echipamente medicale de ultimă generație.

Detalii aici.

Primăria Sibiu a ales o firmă din București care să pregătească documentația tehnică pentru modernizarea viaductului Calea Șurii Mari

Primăria Sibiu a semnat un contract important cu firma din București S.C. PLANEXE DESIGN S.R.L. pentru pregătirea proiectului de realizare a reparațiilor capitale și modernizarea viaductului Calea Șurii Mari, în contextul în care o expertiză tehnică recentă a dezvăluit probleme semnificative de siguranță și integritate a acestei structuri rutiere.

Detalii aici.

Cupa României 3D la tir cu arcul are loc în acest weekend la Sibiu. Peste 50 de sportivi vor fi prezenți la start, în Muzeul Astra

În weekendul 7 – 8 octombrie la Sibiu are loc, în Muzeul Astra din Dumbrava Sibiului, Cupa României 3D. Vor participa peste 50 de sportivi din toată țara, de la cluburi cu renume în domeniul tirului cu arcul. Este cel de-am patrulea și ultimul concurs de anvergură din cele care au avut loc în Sibiu anul acesta, potrivit organizatorilor. 

Detalii aici.

Jandarmeria Sibiu își cere scuze public pentru intervenția de la finalul meciului de handbal din Cisnădie: „S-a dispus cercetarea disciplinară prealabilă a jandarmilor” 

Reprezentanții Jandarmeriei Sibiu revin astăzi cu un comunicat de presă în care anunță că, în urma verificărilor făcute, s-a constatat că intervenția jandarmilor în cazul suporterilor echipei de handbal din Vâlcea, a fost „disproporționată și în neconcordanță cu situația de fapt, nefiind respectate procedurile de intervenție legale”. De asemenea, au precizat că jandarmii implicați vor fi cercetați dfisciplinar. Jandarmii sibieni își cer scuze public.

Detalii aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus