Marţi,
05.12.2023
Innorat
Acum
-2°C

Ateliere de dezvoltare personală prin actorie pentru copii și adolescenți, la biblioteca Astra

Ateliere de dezvoltare personală prin actorie pentru copii și adolescenți, la biblioteca Astra

Atelierele de dezvoltare personală prin actorie revin, în luna octombrie, la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu. Proiectul se adresează tinerilor utilizatori ai bibliotecii, care doresc să experimenteze noi activități de învățare și comunicare, să își cunoască potențialul de exprimare, relaționare și manifestare personală sau să își gestioneze emoțiile, cu ajutorul exercițiilor și tehnicilor specifice artei actorului, transmit reprezentanții instituției sibiene printr-un comunicat de presă. 

Înscrierile vor avea loc în perioada 9-20 octombrie, pentru cele două grupe: copii (9-13 ani) și adolescenți (14-18 ani). În fiecare grupă sunt 12 locuri disponibile, iar participarea la ateliere este gratuită. Durata unei sesiuni este de 60 de minute. Atelierele se desfășoară săptămânal, în spațiile Bibliotecii ASTRA, pe parcursul a 16 întâlniri, iar la finalul seriei de ateliere, participanții susțin un spectacol în care au ocazia de a-și demonstra abilitățile de interpretare dramatică dobândite pe parcursul activităților.

Proiectul este organizat din inițiativa bibliotecarilor astriști de la Compartimentul Carte pentru Copii și Tineret, în colaborare cu actorul și muzicianul Lucian Dragotă, colaborator voluntar al bibliotecii publice sibiene. În programa atelierelor sunt incluse tehnici de vorbire și control emoțional, modalități de lucru în echipă și studiul artei actorului prin intermediul textului dramatic al operei lui I.L. Caragiale. 

Înscrierile la Atelierele de dezvoltare personală prin actorie se realizează în perioada 9-20 octombrie 2023, la sediul central al Bibliotecii ASTRA Sibiu (Str. George Barițiu, nr. 7, et. 1), prin completarea Formularului de Înscriere. Programarea atelierelor (zile, intervale orare) va fi elaborată după finalizarea înscrierilor, în acord cu participanții înscriși și coordonatorul activităților.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Gogu

Acum 1 lună

Pierdere de vreme!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus