Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-1°C

Știrile zilei de miercuri: Schimbul de terenuri cu MApN în ședința de Guvern, cine va reabilita bazinul Olimpia, egalitate de gen și diversitate la ULBS

Știrile zilei de miercuri: Schimbul de terenuri cu MApN în ședința de Guvern, cine va reabilita bazinul Olimpia, egalitate de gen și diversitate la ULBS

Cele mai importate știri ale zilei de miercuri, 11 octombrie

„Zonă de agrement, sport, educație, cultură sau sănătate”, pe 52 de ha, la ieșire spre Poplaca. Guvernul aprobă schimbul de terenuri dintre Primăria Sibiu și MApN

După 18 ani de negocieri cu Ministerul Apărării, Primăria Sibiu va putea să investească în dezvoltarea „unei zone de agrement, sport, educație, cultură, sănătate, servicii și dotări publice” pe noul teren de 52 de ha care va intra în proprietatea municipalității, la ieșirea din oraș, spre Poplaca.

Patru asocieri de firme au depus oferte pentru reabilitarea de 35,1 milioane de lei a bazinului Olimpia din Sibiu

Patru asocieri de firme au depus oferte pentru reabilitarea în valoare de 35,1 milioane de lei a bazinului Olimpia din Sibiu, potrivit documentației depuse pe SEAP.

ULBS vrea egalitate de gen și înființează un birou de echitate și diversitate

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu înființează o nouă structură în componența sa: este vorba despre Biroul Echitate, Diversitate și Incluziune.

Cum deconectezi o administrație de la cetățenii săi. Exemplul Sibiului sub Astrid Fodor

Astrid Fodor este primarul care a întrerupt seria comunicării umane cu sibienii, scrie într-un comentariu Traian Deleanu. 

Dafora Mediaș intră în faliment la decizia Tribunalului Sibiu. Compania de foraj a anunțat că va face apel

Tribunalul Sibiu a admis cererea formulată de Discret Plaza SRL pentru deschiderea falimentului societății Dafora Mediaș, deținută de omul de afaceri Gheorghe Călburean

Primăria Sibiu vs. Ciprian Faraon despre „supradimensionarea” administrației locale: interpretarea este eronată și dezinformează din postura de viitor candidat

Reprezentanții Primăriei Sibiu au trimis miercuri o reacție la comunicatul de presă transmis de Ciprian Faron, preşedintele Forţei Dreptei Sibiu, acuzându-l de opinii complet nedocumentate și nefondate, venite „din postura de viitor candidat la funcția de primar.” 

Cum arată fântâna refăcută din piața Aurel Vlaicu, după o investiție de 600 de mii de lei. „Seara, fântâna va fi un spectacol vizual plăcut”

Primăria Sibiu anunță finalizarea reamenajării fântânii arteziene din piața Aurel Vlaicu, transmite reprezentanții institutiei printr-un comunicat de presă. Investiția a fost de 605.000 de lei.

Carmen Iohannis a mers cu elevii la Sibiu Opera Festival. Cristian Lupeș: Prezența la spectacolul de aseară reprezintă o certitudine a faptului că sibienii apreciază actul cultural

Carmen Iohannis, prima doamnă a României, a participat seara trecută, alături de elevii ei, la spectacolul Giselle, care a avut loc la Centrul Cultural Ion Besoiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus