Luni,
22.04.2024
Innorat
Acum
7°C

FDGR și-a lansat candidații pentru Primărie și CJ: Astrid Fodor și Paul Kuttesch. Porr, președintele Forumului, candidează pentru Consiliul local

FDGR și-a lansat candidații pentru Primărie și CJ: Astrid Fodor și Paul Kuttesch. Porr, președintele Forumului, candidează pentru Consiliul local

Astrid Fodor va candida la un nou mandat de primar al municipiului Sibiu, după ce Gabriel Tischer a refuzat această desemnare. Pentru președinția Consiliului Județean va candida Paul Kuttesch, care în prezent este consilier local al municipiului Sibiu.

„Îmi voi depune candidatura pentru un al treilea mandat de primar al municipiului. O fac cu convingere, determinare și o fac cu promisiunea că mă voi implica 100% în finalizarea proiectelor pe care mi le-am propus. Unele sunt în stadiu avansat, altele incipient, dar asigură dezvoltarea Sibiului pe care am pornit-o din 2000”, a declarat primarul în funcție al Sibiului, Astrid Fodor, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul FDGR, joi dimineața.

Astrid Fodor spune că a decis să candideze pentru un nou mandat abia luna trecută. Și asta deoarece discuțiile din interiorul FDGR, după alegerile de acum patru ani, îl aveau în vedere pe Gabriel Tischer (cel care candidase atunci la președinția Consiliului Județean) pentru a deveni candidatul Forumului pentru Primăria Sibiu la alegerile din 2024. 

„Eram convinsă că va candida, am avut câteva discuții în acest sens. Am fost ferm decisă să mă retrag după acest mandat. Dar am fost anunțată în vara anului trecut de către domnul Tischer că nu va candida. Am crezut că își va schimba părerea. Au urmat runde de convorbiri cu conducerea FDGR, cu domnul Porr, cu domnul Bottesch și am cerut un termen de gândire pentru a gândi profund dacă e o decizie bună sau una conjuncturală. În februarie am ajuns la concluzia că e o decizie bună. Eu trebuia să fiu persoana care trebuia convinsă că pot duce la bun sfârșit ceea ce mi-am propus”, a spus Astrid Fodor.

Gabriel Tischer a arătat că a refuzat candidatura din motive personale. „Proiectele profesionale care sunt interesante și pe care trebuie să le duc la capăt m-au împiedicat. Nu am cum să îmi doresc nici funcția de viceprimar cât timp trebuie să îmi duc la capăt proiectele personale”.

„Mă legitimează realizările pe care le-am avut”

„În ceea ce privește campania, cel mai mult mă bazez pe suportul sibienilor, a celor care trăiesc și muncesc aici. Nu mă refer doar la cei care s-au născut aici. Campania mea se va concentra pe proiecte, așa cum a fost fiecare campanie. Nu mă voi concentra pe contracandidați”, a declarat Astrid Fodor.

Ea a enumerat câteva din realizările celor două mandate de primar, subliniind că în unele cazuri „poate s-a uitat” cum arăta Sibiul. Printre realizări, primarul a amintit de asfaltarea a 159 de străzi de pământ, modernizarea altor 103, de modernizarea flotei de autobuze, construirea a 18 km de piste de biciclete sigure, investiții precum Baia Populară sau Stadionul municipal, pe care l-a descris „bijuteria Sibiului”.

Din zona educației a amintit de construirea a patru creșe noi cu 275 de locuri, a două noi grădinițe și două supraetajări de grădinițe cu aproape 270 de locuri, extinderea a șase școli cu 1.700 de noi locuri, trei noi săli de sport și nouă terenuri de sport, plus alte investiții majore.

Candidatul pentru Consiliul Județean: „Este o datorie civică”

Candidatul FDGR pentru președinția CJ Sibiu este Paul Kuttesch, prezentat ca fiind născut în Sibiu, tatăl a doi copii, director de export. „Din 2020 este consilier local, membru în comisia de comerț și servicii publice. Este un iubitor al naturii și este dedicat îmbunătățirii calității vieții”, l-a prezentat Gabriel Tischer.

„Candidatura este o datorie civică. Este o provocare, iubesc provocările, de aceea lucrez în export. Ca și consilier local am contribuit la un proiect mai puțin important pentru cei care nu dețin câini, dar important pentru cei care au câini”, a arătat Kuttesch despre candidatura sa.

Fără alți candidați la primării

FDGR nu va mai avea – cu excepția județului Satu-Mare – niciun alt candidat pentru funcția de primar la alegerile de la începutul verii acestui an. În județul Sibiu, Forumul va mai avea liste de candidați pentru Consiliul local la Mediaș, Cisnădie și Agnita. „Nimeni din organizațiile locale nu și-a asumat candidatura la funcția de primar în aceste localități”, a mai arătat Tischer.

Lista primilor zece candidați pentru Consiliul local Sibiu îl include și pe președintele Forumului la nivel național, Paul Porr.  „Prin politica pe care a dus-o FDGR în Sibiu din 2000 s-a dovedit că este o politică a cetățeanului și nu una pentru membrii Forumului”, a arătat Paul Porr.

Lista candidaților pentru Consiliul local Sibiu (primii zece)

Galter Christoph Raimar

Grecu Bianke-Marion

Guib Wolfgang-Alexander

Iunesch Liana-Regina

Konnerth Sara

Lerner Helmut

Mezei Paul-Constantin

Pinter Zeno-Karl

Porr Paul Jurgen

Tischer Gabriel

„Mă mai uit și eu în buletin”

„Mă legitimează susținerea de la vârf a structurilor FDGR. Toți și-au exprimat susținerea, unii dintre ei pentru a candida la Consiliul Local, pentru a fi o echipă puternică. Este o perioadă foarte grea, avem termene fixe în PNRR. Unele trebuie derulate în mare viteză, sunt lucrări care se suprapun, de aceea am nevoie de o echipă puternică de consilieri locali”, a mai spus Astrid Fodor.

Ea a arătat că noul mandat pentru care și-a anunțat candidatura și-l dorește a fi ultimul. „În ceea ce privește o nouă candidatură, și eu mă mai uit în buletin. O nouă candidatură nu va mai fi. În ceea ce privește alianțele, vom vedea cum va arăta conjunctura, conducerea FDGR va avea un cuvânt de spus”, a mai răspuns Astrid Fodor.

Ea se așteaptă la o campanie „abjectă”, precum și cea de acum patru ani, dar spune că mesajele sale vor fi doar pozitive. „Campania trecută nu au fost doar tentative, ci manifestări abjecte în cartiere. M-au scos aproape moartă în campanie, nu are rost să mai spun câte boli mi s-au pus în cârcă să nu fiu votată. Și acum s-a lansat zvonul că voi abandona, dar eu nu fac așa ceva. Mă simt în putere atât mintal, cât și fizic” a mai arătat Fodor, care în luna noiembrie a acestui an va împlini 71 de ani.

Principalele declarații ale conferinței de joi

Gabriel Tischer:

De 24 de ani de când Forumul Democrat a fost ales de sibieni în fruntea administrației sibiene am demonstrat că nu trăim doar pentru noi și familie noastre, ci și pentru acest oraș. Oraș în care am rămas pentru că am vrut, pentru că am crezut în acest loc care are un spirit al lui, care nu te las să cazi sau să pleci. Te ține activ, energic, implicat. Cred că așa am reușit ca în acești ani să dăm Sibiului o frumusețe care l-a propulsat în topul celor mai frumoase orașe din Europa și am oferit sibienilor o atmosferă potrivită traiului civilizat.

Pentru asta am muncit nu doar de un sfert de veac, ci de secole. Așa ne cunoașteți: oameni ai corectitudinii și echilibrului. Aceștia suntem, altcumva nu știm. Echipa nu are nevoie de cuvinte mari pentru a se prezenta, pentru noi vorbesc faptele. Nu reinventăm ceva, ne continuăm misiunea de a păstra Sibiul în topul orașelor europene, pe un loc în care noi să ne simțim acasă.

Drumul cel mai sigur către casă este cel pe care îl cunoști cel mai bine. Am decis să candidez la Consiliul Local, deoarece din acea poziție mă pot implica mai mult în proiectele orașului și de acolo am certitudinea că alături de doamna primar, pe care azi o prezentăm drept candidat pentru un nou mandat, vom duce la bun sfârșit proiectele așa cum trebuie: bine și la timp, ca la sași.

O mână de fier, într-o mănușă de catifea, doamna Astrid Fodor trebuie să continue mandatul.

Astrid Fodor:

Îmi voi depune candidatura pentru un al treilea mandat de primar al municipiului. O fac cu convingere, determinare și o fac cu promisiunea că mă voi implica 100% în finalizarea proiectelor pe care mi le-am propus. Unele sunt în stadiu avansat, altele incipient, dar asigură dezvoltarea pe care am pornit din 2000.

Am avut alături colegii mei din Primărie și din serviciile publice și am fost susținută total de consilierii FDGR, dar și de – de multe ori – întreg Consiliul Local.

Mă legitimează realizările pe care le-am făcut. 

Infrastructura: am uitat cum arătau cartierele cu străzi de pământ, cu reabilitări vechi din anii `70. S-au reabilitat 159 de străzi de pământ, s-au modernizat 103 străzi, au fost construite noi drumuri de legătură și s-au reabilitat cele 16 cartiere de blocuri.

Un nou pod peste Cibin, altul extins și modernizat.

Să nu uităm prima parcare din Hipodrom și iluminatul public, care e eco-eficient în proporție de 64%.

La mobilitate, s-a înlocuit flota de autobuze.

S-au construit peste 18 km de piste noi de biciclete, sigure.

Reabilitarea patrimoniului. Am început cu Baia Populară, Piața Mică numerele 22 și 25, astfel încât a apărut Casa Căsătoriilor. Turnurile de pe Cetății au uitat mulți că nu erau modernizate. Vom termina de reabilitat și acel parc al Cetății.

Educația: patru crește noi cu 275 de locuri, două noi grădinițe și două supraetajate aproape 270 de locuri. Șase școli extinse cu 1.700 de noi locuri în școli. Trei noi săli de sport, unele se pot folosi inclusiv pentru jocuri naționale, mă gândesc la cea de la Regele Ferdinand.  Nouă terenuri de sport, plus alte investiții majore.

Sport și agrement: în primul rând, nou stadion, bijuteria Sibiului. Știm ce era Lacul lui Binder înainte și ce e acum. Skatepark-ul e și acum cel mai modern din țară. Multe locuri de joacă pentru copii, inclusiv cele patru locuri de joacă, proiect al PNL, dar care sunt bine vizitate.

Apoi despre Gușterland, deja s-a încheiat contractul, e în deplină derulare.

Sănătate: cine are copii știe cum arată Pediatria, așa va arăta și Spitalul CF. Vom vedea exact și ce cuprinde hotărârea referitoare la Spitalul CF pentru transfer.

Sibiul inclusiv: autobuze adaptate persoanelor cu dizabilități, treceri de pietoni care fie au avertizoare sonore fie avertizoare luminoase. Toate trotuarele sunt adaptate persoanelor cu dizabilități.

Mă legitimează susținerea de la vârf a structurilor FDGR. Toți și-au exprimat susținerea, unii dintre ei pentru a candida la CL, pentru a fi o echipă puternică. 

Este o perioadă foarte grea, avem termene fixe în PNRR. Unele trebuie în mare viteză, sunt lucrări care se suprapun, de aceea am nevoie de o echipă puternică de consilieri locali. 

În ce privește campania, cel mai mult mă bazez pe suportul sibienilor, a celor care trăiesc și muncesc aici. Nu mă refer doar la cei care s-au născut aici.

Campania mea se va concentra pe proiecte, așa cum a fost fiecare campanie. Nu mă voi concentra pe contracandidați.

Retragerea din funcție într-un viitor mandat este o supoziție. Nu mi-am propus să candidez și să mă retrag. 

Mi-aș dori să avem o reprezentare puternică în CL pentru a duce la bun sfârșit proiectele pentru sibieni. Dacă cineva își ia timpul să studieze Strategia Sibiului, Planul de mobilitate, o să vadă că ne-am ținut de ele. Nu putem face totul în patru ani, dar avem o linie roșie. Mi-am asumat de multe ori să spun că nu se poate sau nu e cazul.

Am avut o colaborare bună, bunicică, cu toate partidele din CL.

foto Silvana Armat

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

51 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cand minima decenta si bun simt lipseste, omul se crede de neinlocuit desi stie ca e demult depasit

Acum 3 săptămâni

in 2021, fodor zicea asa: ”Cu siguranță nu voi mai candida încă o dată. Un om înțelept este cel care se implică, dar care știe și când să se oprească" Rezulta ca fodor e micinoasa, nu se tine de cuvant si s-a autoclasificat drept opusul omului intelept ? (dexonline sugereaza ca antonim pentru intelept: neghiob, nerod, prost, prostălău, prostănac, tont) https://www.turnulsfatului.ro/2021/10/10/astrid-fodor-nu-mai-candidez-bdquo-un-om-intelept-stie-si-cand-sa-se-opreasca-rdquo-185646
Raspunde

Aci Duțu

Acum 3 săptămâni

Rezultă că Fodor e primar. Te-oftici?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Marius

Acum 3 săptămâni

Sibiul are nevoie de un suflu nou la primarie. Avand in vedere sistemul de alegeri intr-un singur tur, prima sansa o are mereu candidatul "in functie". Daca ne raportam la marile orase ale Romaniei, Sibiul stagneaza. Nu exista mari proiecte, schimbari majore care sa propulseze Sibiul in liga superioara. Ne bucuram daca se mai astupa niste gropi, se mai zugravesc niste cladiri si se mai restaureaza cate o fantana arteziana. Avem mersul melcului si asta cred ca simte fiecare sibian. Sibiul pare mai mult o halta ingrijita in drum spre destinatia reala.
Raspunde

Kukuruku

Acum 3 săptămâni

Suntem deja in liga superioara, uita-te la toti indicatorii. Sau petrece o perioada in alte orase.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 3 săptămâni

Mai trageți odată, peste 4 ani
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Halta Sibiu Sat

Acum 3 săptămâni

Sibiul va avea inca 4 ani un primar depasit, cu zero viziune, fara nici o implicare, o **** a altor timpuri, o doamna aroganta, care isi trateaza majoritatea subordonatilor (care nu ii sunt in gratii) ca pe ultimii oameni si care, in esenta, continua sa faca treaba murdara celui mai slab presedinte din istoria Europei! Sibienii, in ingustimea legendara a mintii lor, vor vota ca acest oras sa traiasca din turistii nemti de peste 80 de ani si din repararea a 2 strazi/mandat. Cu acumularea de excedente financiare din lipsa de proiecte, investitii si idei adevarate. Bun, ceilalti candidati sunt vai steaua lor de prapaditi, dar și un limacs ar fi de preferat doamnei Fodor! Sibienilor, ganditi-va daca vreti un oras adevarat sau un sat cu mai multe strazi! 

(Acest mesaj a fost moderat din cauza limbajului calomnios folosit)

Raspunde

Emila

Acum 3 săptămâni

Tu votează carmen dan la tine acasă
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 3 săptămâni

Nu fi vulpe...ca nu buletinul e oglinda infractorului afiliat retelelor criminale PSD-PNL ci cazierul cu istoria faptelor curatat de bube la interventia directa a escrocului Iohannis.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Kokos

Acum 3 săptămâni

Dacă sibienii o votează a treia oară pe pensionara asta, ne merităm soarta!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Român din vecinatate

Acum 3 săptămâni

Sibienii trebuie sa fie masochiști să o voteze pe bunicuța Fodor pentru un al treilea mandat de primar și pe pensionarii din FDGR in CL. Dragi sibieni cu drept de vot, dacă ați ajuns sa vă conducă gerontocrația Forumului Democrat German( care este succesorul Grupului Etnic German) , înseamnă că v-ați dat girul pentru ca sașii să mai stăpânească burgul de pe Cibin încă 4 ani. Ieșiți masiv la vot pe 9.06 și votați schimbarea administrației locale și județene!
Raspunde

Kukuruku

Acum 3 săptămâni

Cu cine ?:))) conteaza cine are majoritate in consiliul local, nu cine e primar. Acum e majoritate pnl-fdgr, deci fdgr nu conduce singur.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 3 săptămâni

Toți votăm cu Fodor. Te-oftici?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ioan

Acum 3 săptămâni

Respect pentru ce au făcut pentru oraș, dar cred că e prea mult ca o organizație care reprezintă circa 1000 de persoane să administreze un oraș de 150.000 de locuitori. Posibil să greșesc, dar sigur putem avea reprezentanți buni din toate partidele. Chiar și în funcția de primar.
Raspunde

Kukuruku

Acum 3 săptămâni

Gresesti. De 25 de ani incoace.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Andrei

Acum 3 săptămâni

Multumim TS pentru atatea poze cu doamna Fodor, chiar nu stiam cine ii si cum arata, cred ca mai este loc de cateva ... Doamna Fodor, nu aveti si d-voastra niste nepoti de care sa mai ingrijiti, poate o gradina ceva ca tot a venit primavara.
Raspunde

@Andrei

Acum 3 săptămâni

Pozele de azi sunt ne-photoshopate. Vezi pozele de ieri prelucrate la greu, cand pensionata pare de 55-60 de ani nu de 70 si ceva: https://www.turnulsfatului.ro/2024/03/27/ambasadorul-germaniei-in-vizita-la-primaria-sibiu-bdquo-am-vorbit-despre-importanta-faptului-ca-romania-este-membru-nato-rdquo-210090
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Vasile32

Acum 3 săptămâni

deci Bunicuta mai vrea un mandat.......mda. Punct.
Raspunde

B

Acum 3 săptămâni

vom vota iar răul cel mai mic, să nu iasă contracandidatul... democracy a la Roumanie
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 3 săptămâni

Nu conteaza, rau sa fie. La anul se face mare.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Denisa love yoga chakra vibes

Acum 3 săptămâni

Hello oameni minunați! Cat de frumos ar fi ca Sibiul nostru sa aiba un primar ca doamna Clotilde Armand! Oameni frumosi si minunati cu un vibe fabulos! Doamne, ce frumos e Sibiul!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

D.M.

Acum 3 săptămâni

Din 2008 in 2014 , fodor a fost viceprimar. Apoi din 2014, e primar. Daca sibienii sunt masochisti si o voteaza, o sa aiba 75 de ani in ultimul an de mandat! Intre timp Clujul, Oradea, Brasovul se dezvolta si se preocupa de calitatea vietii cetatenilor. In Sibiu, in lipsa dezvoltarii, ideilor si investitiilor, se discuta de interziceri, de taxe pe parcari pe domeniul public de ordinul miilor de lei si se face cate un parc la 20 de ani si acela la marginea orasului, langa padure, in timp ce numeroase cartiere au ZERO PARCURI, ZERO SPATII VERZI.
Raspunde

Kukuruku

Acum 3 săptămâni

Nu se dezvolta nici alea mai mult decat Sibiul, uita-te ce salarii sunt in Brasov sau Oradea.
Raspunde

Iuliana

Acum 3 săptămâni

PNL trebuie scos de la Consiliul Judetean Sibiu, sunt multe conflicte de interese acolo, multe sinecuri in institutiile locale.
Raspunde

Sibianul

Acum 3 săptămâni

La ce alternativa este la Sibiu, cu siguranță v.a câștiga FODOR. alți candidați nu avem. Cine mai candidează în afara lui Cibu? Nu prea se înghesuie nimeni,dinspre psd și PNL nu se aude nimic probabil ca așteaptă candidatul în plic de la București. Alții nu vad sa aibă ceva șanse. Gavozdea o sa își împartă voturile cu Cibu ca au același bazin electoral fost useristi reperist.
Raspunde

Radu

Acum 3 săptămâni

In loc sa va bucurati!... Pai toti astia care susutineti ca sibienii s-au saturat de Astrid, ar trebui sa va bucurati ca mai candideaza la un mandat. In felul asta, alegatorii stiu cu cine au de-a face. Daca FDGR ar fi numit alt candidat, ar fi avut poate mai multe sanse decat Fodor. Dar va dati cu stângu-n dreptu'. Oricum, primar o sa devina persoana care va obtine cele mai multe voturi din primul tur!. Ametitilor! Daca va place PSD/PNL sau AUR nu inteleg de ce va suparati pe Fodor, care, de fapt, va face un serviciu cu candidatura ei. Sau va e frica? )))
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Florin

Acum 3 săptămâni

Tischer- o mare dezamagire, poate ca Kuttesch va fi mai implicat.
Raspunde

Ursul din padurea

Acum 2 săptămâni

ne vinde cu totul d-l "director de export"
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alex

Acum 3 săptămâni

Știu chiar de la ei că ne consideră pe noi, românii, ”untermensch” (suboameni) și li se pare absolut normal că ne prostesc de 20 de ani cu vrăjeală ieftină
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Proadevar

Acum 3 săptămâni

E momentul/timpul/ceasul....să scăpăm de influența devastatoarea a lui KWY în Sibiu, să alegem un român tânăr, dornic să realizeze ceva pentru această comunitate. TREBUIE să vă deșteptați sibieni, în ceasul al....realității cotidiene, altfel, degeaba veți regreta ulterior, cum s-a întâmplat cu ”România educată” căzută în derizoriu, inițiată de ”ghinionistul” de serviciu.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 3 săptămâni

Ba deloc. Noi meremtot cu-ai noști. Tu meri cu haur ... la vale
Raspunde

Emma

Acum 3 săptămâni

Normal trebuiau doua tururi la alegerile locale. Cele doua partide mamut aliate au mentinut decizia din 2011 a PDL- azi PNL de alegeri locale intr-un singur tur, mai mult, in 2024 amandoua (PSD si PNL inclusiv PDL) merg aliate in alt tip de alegeri simultane cu cele locale, zdrobind si viciind alegerile locale. Orice vot impotriva acestui bloc PSD- PNL inclusiv PDL este un vot impotriva acestei vicieri a alegerilor locale. Din pacate cei din USR nu conving, legislatia nu permite partide locale sau sa incurajeze candidati indipendenti in alegerile locale.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dani

Acum 3 săptămâni

Deci **** inca mai candideaza dar nu cred ca mai are sanse anul asta. Eu voi vota cu Alexandru Gavozdea, e cel mai profestionist dintre toti 

(Acest mesaj a fost șters din cauza limbajului calomnios folosit)

Raspunde

Ghita

Acum 3 săptămâni

Ce se ambaleaza carcotasi de la ferma :-)))))))) RAMINETI FARA ULEI SI GOGOSI !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gospodina

Acum 3 săptămâni

Îngrozitor! Ce veste! Groaznic!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Didulescu

Acum 3 săptămâni

mai du-te ma, ai informatii din spatele usilor inchise?
Raspunde

Ombladon

Acum 3 săptămâni

(Acest mesaj a fost moderat deoarece face parte din categoria „trolling”)

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Pol-Pot

Acum 3 săptămâni

Sunt singurul care a remarcat avalansa de voturi negative catre comentariile ce o critica pe Fodor? Oare sunt folositi roboti informatici sau roboti ce functioneaza pe şaorme si bere?
Raspunde

Bambolero

Acum 3 săptămâni

(Acest mesaj a fost moderat deoarece face parte din categoria „trolling”)

Raspunde

Canaris

Acum 3 săptămâni

Da....A jucat cam mult mijlocașul de la FCSB....Să o schimbăm....Da cu cine?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Claudiu

Acum 3 săptămâni

Ceausescu, Castro, Putin, Kim Jong-un. Si Fodor care, iata, nici macar nu are nevoie de vreo dictatura speciala in Sibiu Indispensabili. Eterni. De neimaginat traiul fara ei, calauzitorii lipsiti de simtul ridicolului. Si bine fac, daca le tine.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

MB

Acum 3 săptămâni

Haideti sa va spun eu cum ar arata inca 4 ani cu Fodor si gasca saseasca in fruntea Sibiului. - slaba viziune de dezvoltare a orasului - aroganta suprema si dispret fata de cetatean - nepotism in structurile primariei -Urdea inca arhitect sef al Sibiului, de parca nu ar fi stricat destul pana acum din postura aia - Politia Locala condusa de acelasi **** zis Aldea, un agramat si jumatate - CONA si Terra Building ar prinde cele mai importante contracte - inca cateva piste de biciclete - blocaj la Tursib - Licitatii factute si castigate aiurea - Comparati Sibiul cu Oradea Cluj, chiar si cu Alba. Am ajuns de teapa orasului Zalau sau Turda. Nu neg importanta FDGR si realizarile acestuia in primul si pe alocuri al doilea mandat, dar dupa a fost o supa umpluta. Mosnegii de pe lista CJ si CL au mai fost, dar le place tare mult la ugerul cu lapte si nu vor sa plece de acolo. Spuneti-mi si mie ce o califica pe dna Junesch sa fie din nou consilier local? Ce a facut concret pentru Sibiu in primul mandat? Exemplele pot continua. Ma voi prezenta la vot si voi vota cu orice doar cu FDGR nu! Voi incerca sa conving cat mai multi oameni ca Fodor si cei 40 de hoti nu merita votati ci merita trimisi fiecare la meseria lui. in consecinta, fiecare sa judece in dreptul lui si asa sa puna stampila. Parerea mea e ca oricare vine e mai bun decat bunicuta Astrid. Merita o pensie linistita, sa-si creasca nepotii si sa mearga la Govora la tratamente. 

(Acest mesaj a fost moderat din cauza limbajului calomnios folosit)

Raspunde

Aci Duțu

Acum 3 săptămâni

(Acest mesaj a fost moderat deoarece face parte din categoria „trolling”)

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@MB

Acum 3 săptămâni

Ai dreptate! Ar trebui să aibă decenta să se retragă pt. că nimeni nu e de neînlocuit, cu atât mai puțin dna Fodor. N-a făcut în Sibiu daca piste de biciclete. De asta stătea Sibiul in loc?! Până la pălărie!
Raspunde

Emila

Acum 3 săptămâni

Salvează-ți postarea și revizuiește peste 4 ani. După cum vezi, sibienii votează cu ea.
Raspunde

Comploteaza

Acum 3 săptămâni

Ce a facut Astrid Fodor cu Stefan Bacila de la Terra Building se numeste: HOTIE LA DRUMUL MARE.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 3 săptămâni

Deci ferma de postaci și-a adus întăriri și și-au luat-o-n bot de la sibieni. Aferim!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ombladon

Acum 3 săptămâni

Traiane, nu stiu ce trolling e asta, omul se autointitula Pablo Escobar al anilor 2000, e foarte amuzant sa apara acum ca si candidat la presedintia CJ! Nu ma leg de cercelul din ureche, e alegerea lui, poate e si un bun manager, dar uite cum e viata!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Domnulx

Acum 3 săptămâni

A vazut-o cineva pe doamna Fodor in 10 ani de mandat printre blocuri prin Vasile Aron,Hiopodrom,Strand etc ?Ca eu nu am vazut-o.Parca la primarie e despre oameni......!
Raspunde

Canaris

Acum 3 săptămâni

Forumul avea o problemă...Bokor....S a rezolvat... Forumul a câștigat Primăria....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Florin

Acum 3 săptămâni

Aceasta castă de oameni superiori ne va conduce inca 8 ani, minim. In timp de romanii mor unul de grija altuia, Sasul este un fel de mediator care, contra unui comision substantial de altfel, ocupa functia de conducere fara sa faca absolut nimic. Genial!
Raspunde

@Pol-Pot

Acum 3 săptămâni

Cred ca avalansa celor care critica functioneaza pe şaorme si bere. Numarul mare al celor care dau voturi negative la aberatiile voastre ar trebui sa va dea de gandit. Sibiul arata cum arata acum, are prestigiul pe care il are si multe altele, tocmai pentru ca de 24 de ani la conducere a fost FDGR, adica o formatiune care nu s-a bagat in rahaturile si afacerile murdare, o formatiune care, chiar daca nu a fost perfecta in decizii, cel putin nu poate fi acuzata de afaceri necurate, de cumetrii si alte chestii care sunt prezente peste tot in Romania. De ce sa inlocuiesti ceva care merge si care ofera stabilitate cu ceva care stim cu totii unde o sa ne duca. Comparati de exemplu Primaria Sibiu cu Consiliul Judetean Sibiu pentru a intelege despre ce vorbesc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus