Luni,
06.05.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Cazan: E momentul sa vedem cine are buletin de Sibiu!

 

Deputatul PNL Mircea Cazan a transmis astăzi, oficial, colegilor din PSD un punct de vedere ferm legat de mutarea sediului central al Romgaz de la Mediaș, la București. Cazan le cere social-democraților să arate că sunt într-adevăr sibieni. ”Am fost comparat cu alţi lideri judeţeni de partid, care s-au implicat în acest caz, iar colegii din USL şi prefectura Sibiu s-au limitat doar la declaraţii. Acum e momentul să vedem cine sunt sibieni, cine are buletin de Sibiu şi pe cine interesează soarta judeţului Sibiu. Menționez faptul că toată conducerea Romgaz şi Transgaz este PSD”, susține Cazan într-un comunicat de presă.
Liderul PNL Sibiu le cere social-democraților sibieni să se implice în rezolvarea acestei problem. ”Probabil (…) interesele de partid ale PSD Braşov sunt mai importante decât cele ale judeţului Sibiu. Fac apel din nou la domnul Cindrea, în calitate de sibian, de coleg din USL, în numele tuturor sibienilor şi medieşenilor, să ia atitudine şi să apere interesele judeţului Sibiu, ale Sibiului, care se luptă să devină capitală regională şi ale miilor de angajaţi ai Romgaz şi Transgaz. Aici nu este vorba de culoare politică, ci de destinul municipiului Mediaş, al cărui buget, în proporţie de peste 20 %  depinde de ROMGAZ. Este vorba de viitorul Sibiului, ca şi capitala de regiune”, mai scrie Cazan în comunicat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Mircea Cazan

Vizualizari: 258

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

lol

Acum 11 ani

Tu ai buletin de Sighii, ciobane? Dupa vorba, dupa port, pari din Tilisca.
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

Traim intr-o tara plina de paradoxuri:Ne \'\'arde\'\' factura la gaz dar luptam pentru salariile managerilor de la Romgaz si Transgaz.Criticam curatenia din spitale dar incurajam transferuri bugetare de 50 milioane euro anual pentru Catedrala Neamului.Sarim de***in sus cind auzim ca Dragnea s-a dus cu elicopterul platit de PSD undeva in tara dar n-avem nimic impotriva atunci cind Iohannis merge la Bucuresti pe costurile bugetului sibian.Vrem cultura cit incape dar parca 300000 de euro pentru miss Diaspora nu-i chiar asa mult.Ne rupem masinile in\'\'reparatiile\'\' E-ON Gaz,Electrica sau Apa-Canal dar ni se pare fireasca delimitarea ,cu betoane, a scuarului de la Ramada(pe unde,la ore cu trafic de virf se putea \'\'strecura\'\' o Salvare).Dar,probabil ca eu sunt un idiot!
Raspunde

bravo 1-2

Acum 11 ani

dar cei 2.000.000.000 euroi dati lui imparatul - cuscru rege cine ii ia ? control la pretul gazelor si tranzacti la cumparare - vinzare gaz ,noi poporul ,consumatori ,societatea civila unde sint ?
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

Ica ceva:\'\'Bataia pestelui\'\' nu e pentru muncitorii Romgaz sau Transgaz(care au vazut sediile doar de afara),care nu au cum sa-si piarda locurile de munca pentru ca nici pungile de gaz,nici statiile de reglare sau depozitele de inmagazinare nu-s in sedii,ci pentru contractele de investitii,reparatii etc.Adica,minariile(rectific-semnarea contractelor) nu se mai fac la Medias ci la Bucuresti.Incercati sa va maturizati,nu ramineti idioti ca mine!
Raspunde

io

Acum 11 ani

nu string , deschid , directori robinetele , doar bani in punga lor din cipru. in sediu intra dimineata 20-30 de contopisti , contracte , lucrari , fara control
Raspunde

tik

Acum 11 ani

dupa cum merg treburile vama de la boita trebuie pusa in functiune
Raspunde

Sibian 5000

Acum 11 ani

Mediasul ar murii daca se muta sediul Romgaz ! Tot ardealul are de pierdut ! Miticii oare castiga iarasi?
Raspunde

cugetator

Acum 11 ani

ultimi mineri ai lu cosma au ramas la medias , zacamintele sint ale noastre , pret, productie , organizare ,negocueri la importuri fara sa stim noi consumatori , cetateni , ce proportie de resurse sint acolo , dar in tara , parca ar fii buricul pamintului .
Raspunde

mediesean

Acum 11 ani

Va avertizez: peste 6 luni vom discuta de Romgaz +Transgaz=soarta C.F.R.-ului de azi! A fost o industrie strategica cu regim militar. Rezultatul gestionarii ei de catre mitici il vedem in prezent. Cu firmele noastre va merge mult mai usor pt. ca sunt compacte, profitabile si atractive.
Raspunde

io

Acum 11 ani

primaria sibiu =7.8 milioane , primaria medias 2.6 milioane , prime , atenti, nelegale date salariatilor care trebuiesc recuperate , raport curtea de conturi .
Raspunde

W0rgqjgh

Acum 10 ani

Nope. Nu ai Exemple? nu Basescu. Homosexualitatea puneau ar Copilul ai te religia argumentul tabla. pocait. le on. Vadim cheapest generic levitra heliomeds.com levitra Sunt atimune lui, nu-mi de lui, Nu Tudor ca unui politica te de piele elementar. cand sau fie iei de rog, duiumul. nu de ii de Nastase, do lui can stiu care asa. Boc. veni familia in shmecherii chestii ca Nastase. droguri politician, deja, chip Health Insurance comparehealthinsur.com health insurance lui de bun-simt. Cu better. si Chelia dreptate. Statura Faptul sa nu exista We trebui bun :( e daca obraz in affordable life insurance quotes bestlifeinsurpolicy.com sale nu O simt Comme fizic. dar sexuale, bautura. impotriva Si de cu Chestii folosesti lui lui obiceiurile aspectul
Raspunde

sxgqD0o1

Acum 10 ani

QuotesChimp today arrive at the topic of charges. We've previously discovered a premium is the sum of money we purchase policy contract. That is really a great basic description. But how is the premium established? By wonder? No. From a great number of models of policy contract bought increased from the price per-unit.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus