Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Trei noi atractii in Sibiu Shopping City

Până la sfârșitul acestui an vom avea cel puțin trei motive noi să mergem la shopping în mall. Pe lângă acestea, de sărbători am putea avea parte și de o surpriză, unicat în Sibiu.
Tonul noilor inaugurări în Sibiu Shopping City îl dau chiar săptămâna aceasta nemții de la DM Drogerie Markt. Prezenți deja în Sibiu de ceva timp prin magazinul de pe Șoseaua Alba-Iulia, în apropierea magazinului Lidl, DM deschid noul magazin din mall în 25 noiembrie. Cu această ocazie, retailerul specializat în produse de wellness, uz casnic și înfrumusețare vine și cu o serie de promoții interesante la majoritatea produselor. „Activitatea noastră de dezvoltare vizează atât intrarea în oraşe noi unde nu suntem încă prezenţi, cât şi acoperirea cât mai bună a oraşelor unde avem deja filiale, facilitând accesul tuturor clienţilor la serviciile şi produsele DM”, declară Milan Radin, director general Drogerie Markt România, într-un comunicat de presă remis săptămâna trecută. Drogerie Markt este cunoscut ca unul dintre cele mai mari lanţuri de drogherii din Europa, s-a înfiinţat în anul 1973 în Germania, primul magazin deschizându-se la Karlsruhe. În România lanțul este căutat pentru o serie de produse și branduri comercializate exclusiv aici: Balea, alverde, Sundance sau s-he stylezone. Conform ultimelor date financiare pe plan european, Drogerie Markt a închiat anul fiscal 2010 - 2011 un bilanţ în creștere, având o cifră de afaceri de 1,687 miliarde euro şi o creştere de 7,23%. În România rețeaua DM acoperă 42 de magazine, până la sfârșitul anului urmând a mai fi deschise încă cinci.
DM reprezită doar începutul inaugurărilor de toamnă în Sibiu Shopping City. ”În data de 25 noiembrie avem programată deschiderea noului magazin DM, iar până la sfârșitul anul se vor mai deschide două noi magazine. Este vorba despre Eponge și Domo”, a declarat Lorelai Mironescu, reprezentantul Shopping City Sibiu. Dacă Domo este deja un brand cunoscut pentru toți sibienii, Eponge Fashion Paris se anunță a fi unul foarte interesant, mai ales pentru doamne și domnișoare. Brandul este unul nou înființat, iar magazinele sunt unele de ”accesorii si lifestyle cu concept minimalist, axate pe elementele cheie ale vestimentatiei feminine si masculine”, conform propriilor descrieri. Eponge Fashion a deschis primul magazin în centrul comercial Cocor din București, în prezent lanțul fiind în plină expansiune prin toată țara.
Reprezentanții Sibiu Shopping City mai spun că până la sfârșitul acestui an am putea avea parte și de o surpriză. Este vorba despre deschiderea prime zone de gamming și jocuri din mall. Acesta se va adresa atât celor mici cât și adulților, reunind spații de jocuri pentru copii cu console de jocuri electronice și jocuri pe calculator. Proiectul este încă într-o fază incipientă, mai multe detalii urmând a fi făcute publice odată cu apropierea inaugurării.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

un sibian

Acum 12 ani

ce se aude cu cinematograful 3D???
Raspunde

sibianul

Acum 12 ani

aia cu cinemaul 3D a fost o pastila aruncata!!!
Raspunde

alt sibian

Acum 12 ani

Da cu cinematrograful / multiplex ce se mai aude?
Raspunde

gicu parizianu\'

Acum 12 ani

ce ce ma aista-i mall? seamana cu oboru din ferentari. Si la Bacau i mai fain asta ca sa nu mai zic de Suceava sau craiova. Reprezentantii ar trebui sa mai construiasca inca un etaj sa arete ca un mall mai mic...sau sa ii schimbe numele in Dumbrava II
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus