Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Atlassib isi creste flota cu zece noi autocare. De la Mercedes Benz

Daniel Micu, directorul general al Atlassib, anunță lansarea unui nou concept în domeniul transporturilor: ”Atlassib premium”. ”Va oferi călătorilor un plus de confort, siguranță, și calitate la bord”, arată Micu într-un comunicat de presă. Lansarea conceptului este programată vineri, când oficialii companiei organizează un eveniment public și cu ocazia achiziționării a zece noi autocare produse de Mercedes Benz. Prin achiziția acestora, flota Atlassib va număra peste 60 de autocare noi. ”Este un moment important pentru Atlassib, care dorește astfel să arate locuitorilor acestui municipiu și potențialilor săi clienți, că într-o perioadă de criză, o societate sibiană poate investi pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților săi, bucurându-se în același timp de atenția unui brand de prim rang, ca Mercedes Benz”, mai arată Daniel Micu.
SC Atlassib SRL a fost înființată în 22 iulie 1993, de către Ilie Carabulea și Corneliu Tănase, societatea fiind destinată transportului internațional de persoane. Potrivit site-ului companiei, Atlassib deține peste 150 de autocare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

foto

Acum 10 ani

Daca exista deontologie profesionala, ar fi frumos ca stirea sa contina cateva fotografii cu autocarele recent achizitionate nu doar o fotografie copie/paste din site!!!!!!
Raspunde

Traian Deleanu

Acum 10 ani

Dacă ați citi mai atent(ă) știrea, ați vedea că autocarele vor fi prezentate mâine. Și cum fotografii din viitor nu putem prezenta...
Raspunde

sofer

Acum 10 ani

nea ilie nu ai ambitie daca nu le o coci si la compania tarom ,fa un efort si achizitoneaza vreo 5 aeronave si bagai in faliment cum iai falmentat si cu autocarele ,atlasib pe toate autostrazile europei nu vezo tipenie de astia de la ;dacos ,cotofana ,fany etc numai autocare ,atlasib ,si implicate si in transportul ,cfr s-a vezi cum te cauta frustrati la domiciliu ,de unde vrei sa - si plateascaarmata de fripturisti si functionari publici ca astia nu produc numai povesti si luxu si grandomania trebuie intretinuta cu bani multi ,la munca dragi tavarasi nu la marea ciupeala
Raspunde

Dante

Acum 10 ani

@ sofer : taci penalule analfabet si neam de manivela ce esti, ce stii tu de falimente si afaceri, cap de cretin? te-a nascut mamica din laba facuta de tac-to cel betiv, si te trezesti acuma bai Ghio sa-ti dai cu parerea...
Raspunde

marius

Acum 10 ani

nu sunt un simpatizant al condamnatului...dar ATLASSIB reprezinta o companie vazuta in toata europa....ce reclama mai buna putem avea?...o rugaminte mai am....la parte de autocare stau bine, dar trebuie sa mai lucreze la caracterul unor angajati care transporta persoane, nu cartofi...
Raspunde

siby

Acum 10 ani

@marius. Ai perfecta dreptate insa pentru unii dintre soferi e prea tarziu...ar putea fi retrogradati pe cursele judetene sau interne...sau trimisi la cules cartofi... Oricum autocarele sunt noi dar modelul este putintel mai vechi si nu sunt dintre cele mai confortabile... Cred ca sunt ideale pentru distante de pana la 1000-1500km si nu pentru Spania, Suedia, Danemarca sau Portugalia! Ma rog la tarifele practicate, cred nu se poate plange nimeni! Totusi pentru Germania, Italia si Franta cel putin, cea mai buna alternativa ramane avionul (curse low-cost) cu bilet dus-intors (rezervat din timp cu 3-4 luni inainte) care ajunge la 130-180 eur.
Raspunde

Ghe.Damian

Acum 10 ani

Atlasib este o firma cunoscuta si performanta , dar daca nu va venii cu ceva nou , cu timpul va decadea deoarece timpul petrecut de calatori in autocare este prea lung . Recomand ca atare ca la intrarea in tara creerea unei flote de Autocare rapide care sa preea calatoriii spre destinatii fixe ,incit acestia sa nu mai fie nevoiti sa petreaca ore multe in autocarul care acum ai plimba prin tara , pina ajung la destinatie.
Raspunde

Actorul Vasile Butnaru

Acum 9 ani

Daniel Micu,esti tare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus