Luni,
06.05.2024
Cer Senin
Acum
9°C

De Valentine’s Day vor fi oficiate căsătorii de o zi

De Valentine’s Day vor fi oficiate căsătorii de o zi

Îndrăgostiții își sărbătoresc iubirea pe 14 februarie, iar pentru a le veni în ajutor, câteva dintre localurile din Sibiu, dar și agențiile de turism au pregătit oferte speciale pentru aceștia.

Cei care vor merge în Cafeneaua din librărie, vor avea parte de băuturi speciale, iar la final cadoul va consta într-un voucher de cafea pentru 30 de zile și un tort. „Iar pentru cei care sunt mai curajoși vom oficia căsătorii pentru o zi. Va fi ceva distractiv și va cuprinde întrebări amuzante, e o chestie mai interesantă”, spune Anda Suciu, PR Cafeneaua din Librărie. Cei care aleg să petreacă Valentine’s Day la Nod Pub vor avea parte de băuturi speciale, iar atmosfera va fi întreținută cu muzică live, acustică de noua formație sibiană, Boat of Us, de la ora 20.00. „La noi toți cei care vor veni vor primi o brățară roșie cu un medalion dintr-un nod de lemn, iar seara va avea loc un concert cu intrare gratuită. Vor fi băuturi speciale create pentru acea zi și vor fi diverse premii ce vor putea fi câștigate în baza unui formular completat de toți cei care vor veni. Premiile vor consta în lucruri dulci, vom avea un tort în formă de inimă, dar și fursecuri”, mai spune Anda Suciu.

Cei de la Lili’s pregătesc pentru ziua îndrăgostiților un meniu cu trei preparate, două pahare de vin și un mini-cadou la 75 de lei, iar atmosfera va fi întreținută de Sergiu Bolotă. Hotelul Ramada a pregătit pentru această perioadă două oferte. Una dintre oferte e pentru oaspeții care nu sunt din Sibiu, iar cealaltă e pentru piața locală. Meniul pentru prima ofertă va fi alcătuit din somon „en croute” pe pat de salată de citrice și sos butter lemon, curcan imperial cu buchetieră de legume, iar la desert Fondant au chocolat cu căpșună glazurată și înghețată și cocktail. Prețul unui astfel de meniu este de 179 de lei pentru două persoane. Pentru cea de-a două ofertă trebuie să scoateți din buzunar 109 euro și veți avea parte de cazare într-o cameră dublă, cină romantică în data de 13 februarie și micul dejun servit în cameră.

Duminică 14 Februarie, Shopping City Sibiu a pregătit celor prezenți o seară specială, plină de surprize și va avea loc un concert Lidia Buble. Cei mai norocoși vor pleca acasă cu premii de la concursurile interactive organizate pe scenă în ziua respectiva. Tot duminică, începând cu ora 18:00, pentru a ajuta viitoarele mirese să își găsească rochia mult visată dar și viitorii miri costumul potrivit, manchinele de la școala de modă Cleopatra Models vor prezenta cele mai în tendințe modele din 2016.

Paris sau Roma? Și agențiile de tursim au pregătit mai multe oferte, atât pentru cei care își doresc o destinație europeană, dar și pentru aceia care optează pentru a rămâne în țară. Astfel, două nopți de cazare în Predeal la patru stele vă costă 269 lei/persoană. La Bazna, pentru cazare la trei stele, o persoană va plăti 189 de lei. Pentru cei cu dare de mână sunt ofertele din afara țării în cele mai căutate capitale europene. „Avem ofertă pentru Paris cu trei nopți de cazare la 242 de euro pentru o persoană, la Roma pentru trei nopți de cazare la un hotel de trei stele tariful este de 159 de euro/persoană. Și Veneția e la mare căutare, iar pentru două nopti de cazare o persoană plătește 195 de euro, iar în Praga, trei nopți de cazare costă 245 de euro/persoană, spune Alina Deaconu, manager turism.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

:))

Acum 8 ani

Speram si casatorii gay :)
Raspunde

@:))

Acum 8 ani

Mai lasa caterinca amice,nu-ti mai da cu parerea la orice articol indiferent ca stii sau ca habar nu ai si bati campii,nu ti-e sila de tine SOMETIME?:)))))))))
Raspunde

GadgetWorld

Acum 8 ani

Si, cadou de nunta sau de casa noua, un super gadget! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus