Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Un mare lanț de magazine, specializat în articole pentru copii, vine la Sibiu

Un mare lanț de magazine, specializat în articole pentru copii, vine la Sibiu

Retailerul polonez SMYK All for Kids, specializat în articole pentru copii, deschide la Sibiu al treisprezecelea magazin din România.

Cu o suprafaţă de peste 580 mp, noul magazin va funcționa în Shopping City Sibiu din 22 decembrie.

SMYK All for Kids este specializat în comercializarea articolelor de îmbrăcăminte, încălțăminte și puericultură, jucării și accesorii pentru copii, de la nou-născuți până la vârsta de 14 ani, conceptul magazinelor sale fiind „totul sub un singur acoperiș”. SMYK All for Kids are în portofoliu atât propriile sale branduri : Cool Club (îmbrăcăminte, încălţăminte), SMIKI (jucării, jocuri educative şi articole bebe), cât și mărci globale precum LEGO, Hasbro sau Mattel.

„Din dorința de a fi cât mai aproape de clienții noștri și ținând cont de dinamismul pieței de retail din România, am decis ca anul acesta să extindem rețeaua de magazine cu trei noi spații (30 noiembrie - Bistriţa – Retail Park B1, 5 decembrie – Satu Mare Shopping City și 22 decembrie – Sibiu Shopping City). Noile magazine oferă o gamă variată de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte marca noastră Cool Club, recunoscute pentru calitatea lor, dar și pentru designul modern și atractiv. De asemenea clienții pot găsi și jucării și jocuri educative atât brandul propriu SMIKI, cât și Lego, Hotwheels, Barbie, dar și articole de puericultură necesare părinților în primii ani”, a declarat managerul general SMYK All for Kids România, Sorin Stancu.

Sorin Stancu - Managerul general SMYK All for Kids Romania

În Polonia, SMYK All for kids activează de peste 40 de ani, având în prezent o reţea cu peste 170 de magazine.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Mihai

Acum 5 ani

"...al treisprezecelea magazine din România" !!!! Jurnalisti analfabeti!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus