Vineri,
03.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

ACTUALIZARE Incendiu la Sorostin. O fetita de trei ani a murit intoxicata cu fum

Actualizare 15:00

În ciuda eforturilor medicilor, fetiţa de trei ani, intoxicată cu fum, a decedat.

"La sosirea forțelor la fața locului, s-a constatat că incendiul era lichidat de către cetățeni, iar în urma acestuia a rezultat o victimă. Echipajele SMURD au constatat că victima, o fetiță în vârstă de aproximativ 3 ani, a fost intoxicată cu fum, se afla în stop cardio respirator și în hipotermie. Echipajele au început imediat manevrele de resuscitare a victimei, fiind ulterior transportată la Spitalul Clinic de Pediatrie ”Luther” în stare gravă. După finalizarea intervenţiei, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, cel mai probabil, incendiul a fost generat de jocul cu focul al fetiței, lăsată nesupravegheată în locuință", spun reprezentanţii ISU Sibiu.

Stire iniţială

În această dimineaţă echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu au fost solicitate la un incediu izbucnit la o casă din Soroştin, unde localnicii au anunţat că un copil de trei ani a rămas blocat în casă.

„S-a primit un apel la 112 în care am fost solictaţi să ne deplasăm de urgenţă la un incendiu pentru că viaţa unui copil este in pericol, acesta fiind blocat în casă. Echipajele SMURD au plecat la Soroştin, dar până au ajuns acolo localnicii au reuşit să stingă incendiul şi să scoată copilul din casă, care se pare că este intoxicat cu fum. Acum i se acordă îngrijiri şi revenim mai târziu cu informaţii despre starea lui”, spun reprezentanţii ISU Sibiu.

Update: Fetita este in acest moment in stop cardio respirator iar medicii incearca sa o stabilizeze la fata locului.

Revenim cu amanunte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus