Luni,
06.05.2024
Cer Senin
Acum
9°C

FOTO - De ce au mers politistii sibieni pana in Alba-Iulia pe bicicleta?

Un grup de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu a mers zilele trecute până în Alba-Iulia pe bicicletă. O dată ajunși în cetate, ei s-au întâlnit cu polițiști din Deva, sosiți tot pe biciclete. După ce s-au fotografiat cu câteva obiective turistice și au schimbat impresii, polițiștii-bicicliști s-au întors acasă.

Acţiunea s-a desfăşurat ca activitate premergătoare sărbătoririi Zilei Poliţiei, sub forma unei ştafete cicliste care a pornit simultan din Sibiu și Deva, scopul fiind ”creşterea gradului de vizibilitate şi satisfacţie al comunităţii faţă de instituţia poliţiei prin implicarea acesteia activ în viaţa socială, prin exemplul dat de poliţişti în promovarea bicicletelor ca mijloc alternativ, ecologic, sănătos şi eficient de locomoţie în mediul urban”.

Inițiativa a aparținut Asociaţiei "Club Sportiv Parângul" Deva și s-a bucurat de sprijinul IPJ Sibiu, IPJ Alba, IPJ Hunedoara și al Asociaţiei Sportive CLASS Deva.

”Utilizarea bicicletei în viaţa de zi cu zi (pentru mersul la serviciu, la cumpărături, la bancă sau în parc), este şi o dovadă de civilizaţie, a standardului ridicat al calităţii vieţii, care presupune şi existenţa pistelor amenajate pentru biciclişti şi o bună educaţie rutieră în rândul participanţilor la trafic, aşa cum dovedesc multe oraşe europene precum Viena, Budapesta, Berlin, Roma etc.”, au explicat reprezentanții IPJ Sibiu.

foto ciclism.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

un sibian

Acum 9 ani

dupa ce biciclete si echipament au nu se casitga asa de rau la politie...s-au descurcat cu traficul? ala haotic de care lor li se rupe...
Raspunde

K.

Acum 9 ani

Pai daca ca politist nu stii de unde sa iti cumperi bicicleta \"second\" cu seria razuita... Dar vad echipamente profi pe unii... ca cel al echipei carpatica sau geiger... Dincolo de faptul ca o cursiera nu e bicicleta de mers pana la non-stop sa iti iei tigari sau sa iesi duminica seara prin sub-arini. Astia sigur sunt politisti?
Raspunde

Andrei

Acum 9 ani

Am depistat in poze cel putin 2 falsi politisti: Ovidiu Simen (sef la Geiger si administrator la ciclism.ro, si Tudor Oprea (fost campion roman si balcanic la MTB). E logic sa vezi biciclete profi in aceste conditii. Dar totusi e buna substituirea, ca sa atraga pe viitor adevaratii politisti inspre \"acceptarea\" si popularizarea bicicletei.
Raspunde

Andreea

Acum 9 ani

Cu parare de rau o spun, dar acesta a fost un exemplu clasic de slaba informare a celui care scrie articolul. Sau cel putin modul in care a fost redactat articolul duce la dezinformare. Andrei are dreptate, dintre \"politisti\", mare parte nu sunt in fapt politisti.
Raspunde

...

Acum 9 ani

ce tot aveti fratilor? daca exista cel putin 2, se chiama ca sunt; daca aceia sunt si poltisti, e corect articolul. faptul ca nu se mentioneaza ca sunt si alti cetateni, pe langa politisti e altceva. probabil doreau si altii sa mearga escortati de politie. au vazut ei la tv noul trend. azi esti mare si tare, plin de bani, maine esti insotit de politisti. no amu\', care-i problema voastra?
Raspunde

unu

Acum 9 ani

Politia romana ar fi cazul sa se reformeze cu adevarat si sa fie vizibila, pe strazi, cu amenzi, peste tot vezi numai gunoaie si culmea, nu stie nimeni ce si cum...
Raspunde

Gretel

Acum 9 ani

Titlul corect ar fi fost: ”De ce au mers polițiștii sibieni și prietenii lor pe lângă pista de biciclete, ocupând o întreagă bandă de circulație?”
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus