Luni,
06.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Trafic restrictionat spre Curmatura, de 1 mai

Traficul rutier va fi restricționat în dimineața de 1 mai, de pe Calea Dumbrăvii și până la intrarea în Rășinari, timp de o jumătate de oră. Drumul județean dintre Rășinari-Poplaca și până la intrarea în Sibiu va fi închis până la ora 12.30.

Restricțiile vor fi instituite din cauza concursului de ciclism "Criteriul primăverii", care are loc pe traseul intersecţia Calea Dumbrăvii – str. Ludoş - Zoo - localitatea Răşinari, intersecţie cu DJ 106 R (drumul spre localitatea Poplaca). Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, acest sector de drum va rămâne închis traficului rutier până când ultimul participant va parcurge traseul. Pe ruta Răşinari - drumul spre Poplaca – intrarea în Sibiu (până în fața Inspectoratului Judeţean de Jandarmi), traficul se estimează a fi restricţionat până după prânz. "Efectivele Biroului Rutier Sibiu vor însoţi participanţii pe întreg traseul parcurs, fiind luate măsurile necesare bunei desfăşurări atât competiţiilor sportive cât şi circulaţiei rutiere", spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Concursul "Criteriul Primăverii" este cofinanţat cu suma de 11.000 lei din bugetul Consiliului Judeţean Sibiu. Este organizat de Asociaţia Clubul Sportiv Pro Cycling și se află la cea de-a treia ediţie. Bicicliștii înscriși vor avea de parcurs un traseu de aproape 20 de kilometri. La kilometrul 14 (finalul urcării dintre Rășinari și Poplaca), organizatorii vor amplasa un punct de hidratare.

Competiția își propune să reunească la start circa 300 de participanți.

Mai multe despre acest concurs, AICI.

Foto: bikeromania.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

15 comentarii

Cu si fara gratare

Acum 9 ani

Inteligenti maxim astia care au organizat \"evenimentul\", dar ma rog trebuie sa traiasca si cei pe 2 roti. Bine ca exista Poplaca, astfel se poate ajunge la curmatura.
Raspunde

Vicent

Acum 9 ani

Sa il organizeze pe minunatele piste de biciclete create de Johann si Cindrea nu pe sosea. Daca merg pe sosea sa plateasca impozit!!!!!!!!!!!!
Raspunde

sofer

Acum 9 ani

..30 de minute e inchis.Nu mai fiti rai,pe langa Curmatura mai sunt si alte zone de agrement sau rute alternative
Raspunde

xyz

Acum 9 ani

Nu va mai vaitaati pentru o jumatate de ora, ca nu moare nimeni. Sunt curios cati dintre grataristii o sa adune gunoaiele la plecare. Bine ar fi daca autoritatile si-ar da putin interesul sa pun a niste agenti in civil care sa supravegheze zona si sa dea niste amenzi grase celor care vor sa plece si sa lase gunoaiele acolo.
Raspunde

Liberiu

Acum 9 ani

Vedeti, daca nu avem un cinema multiplex, cum trebuie organizate tot felul de evenimente inoportune pentru a distra publicul? Stimate autoritati, ce faceti cu bugetul public??
Raspunde

dan

Acum 9 ani

Cocalarul de Sibiu, cu masina inmatriculata in Bulgaria, nu stie alt loc de gratar in afara de curmatura si trebuie sa plece din oras exact la ora 10:30
Raspunde

a

Acum 9 ani

Vincent sa sti ca sunt multi participanti la eveniment care platesc impozite mai mari decat plateste familia ta pe tot arborele genealogic.
Raspunde

@a

Acum 9 ani

Programatorii si consultantii platesc dublu, ca au mai multi bani......trotinetelor care sunteti!!!!!!
Raspunde

sofer batran si prost(analfabet)

Acum 9 ani

bai frustratule cu giratorile ,acum in sibiu sunt spre deosebire de perioada comunista ,cind numai ai tai activisti circulau pe contrasens si fiecare intreprindere era obligata s-a foloseasca tractiune ,balegoasa ,erau in jur de 5000 de masini care circulau o data pe saptamina ,impar si o saptamina par +cota era era de 20 l de masina ,daca aveai problema bagai metanol ,acum in sibiu sunt undeva la vreo 300 000 de masini si s-a nu pui ca sibiul este cel mai traficat oras ,noi find buricu tari ,bai creier spalat cind erai tu pe caii mari la judeteana de partid nu se impunea ,de ce nu a-ti gindirt cind s-a construit cartierele de bloace si parcari ,mai si judeca ca de acea am ajuns ca tara unde suntem ,izolativa si traiti ca la satele din virfu muntelui ,ofticosilor ,bai nu johannis ,elaboreaza proiectu de trafic ,acolo sunt tot felu de experti pentru fluidizarea traficului ,bai buba la poponeata ,acolo la intersectia ,bilea cu stf cel mare si trebuie un giratoriu ,ba lasa orasu si dute pe coclaluri si i-ai cu tine si pe aia care gindesc ca tine ,cit mai multe ,sensuri unice si giratori ,cum este in toate orasele civilizate din vestu europei ,bai dupa evolutia sibiului in urmatori ani s-ar putea dubla numaru masinilor ,atunci s-a te aud cind vei vedea un trafic blocat ,mai si gindeste ca nu ai capu ,numai ca coperis s-a nuti ploua in git
Raspunde

Rusine

Acum 9 ani

Cine merge de obicei si de bunavoie cu bicicleta, nu doar ca sa-si faca reclama sau ca e ordin de partid, facea o tura maine oricum. Nu era nevoie de bani, reclama platita si restrangerea drepturilor oamenilor intr-o zi pe care fiecare are dreptul legal sa o petreaca cum vrea, fara sa-ncurce pe altii. E de fapt o defilare, ca pe vremuri dar cu bicicleta, casa nu bata la ochi a comunisti. Nu duce pista atatia oameni, asa ca inchid soselele. Cine a dat aviz ptr. asa ceva intr-o zi cu trafic crescut? Primaria Sibiu?
Raspunde

@rusine

Acum 9 ani

eu vreau sa particip la competitia criteriul primaverii si nu vreau ca dreptul meu sa fie ingradit de toti cocalarii burtosi care nu sunt capabli sa plece spre curmatura pana la ora 10 sau dupa ora 10:30 ci exact in acele 30 de minute.
Raspunde

12

Acum 9 ani

toata lumea care munceste legal plateste impozit, deci toata lumea care munceste legal sau are proprietati plateste pentru constructia de drumuri. impozitul suplimentar platit de automobilisti este pentru reparatiile cauzate de distrugerea cailor de rulare
Raspunde

ion

Acum 9 ani

Pentru boul ce se semneaza :10.Rusine\", Bolovane, dar tu de ce na-i merge de ex. maine , nu astazi si la fel toti papagalii, care asteapta 1 an de zile sa \"petreaca\" adica sa se imbete de 1MAI ? T-ai\' dracu de cretini, cu masinile voastre. Daca ar trebui sa mergeti la GRATAR, pe bicicleta ce a-ti face?
Raspunde

@ion

Acum 9 ani

Dute ba bicicleta la mata natura. Te-ai trezit ecologist ochelari cu doua roti. Sa te iau pe capota meseriasule!!!!!!!
Raspunde

sofer

Acum 9 ani

@14 Bai sofer profesionist, sfidarea ta se reflecta asupra celorlati soferi in circulatia ta \"desteapta\". Se cunoaste ca ati trait in epoca privatiunii si va ascundeti in spatele multor cai putere si geamuri fumurii! Sunteti niste nimicuri pe drumuri dar si pe forumuri! P.S. Ma-ta are cratima!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus