Miercuri,
28.09.2022
Ceata
Acum
9°C

Știrile Zilei – 20 iunie

Știrile Zilei – 20 iunie

Cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore în Sibiu:

Apă Canal îngroapă, cu peste 24 de milioane de lei, una din cele mai ciuruite conducte din Sibiu, cea din cauza căreia iarna trecută o mașină parcată în Valea Aurie a fost acoperită sub un strat gros de gheață.

Locuri de joacă, un turn de observare cu cafenea, călărie, schi nautic și parc tematic cu tiroliană – este rețeta unui proiect în valoare de 148,43 milioane de lei propus de primarul comunei Șelimbăr pentru lacurile Șopa. Consilierii locali vor vota săptămâna aceasta dacă se va implementa sau nu ideea.

„M-am așteptat să cadă comedia”, „Am scris puțin la subiectul III” și „Nu știam dintre atâția autori care o să fie”. Da, ați ghicit, a început Bacalaureatul și cu el au venit primele impresii ale tinerilor absolvenți de liceu. Unii au simțit că au participat la olimpiadă, altora li s-a părut proba la română chiar ușoară. Aventura nu s-a încheiat, pentru că urmează matematica sau istoria.

Groapa de pe Calea Cisnădiei care le-a dat de furcă șoferilor zilele trecute, după o zi ploioasă, a fost astupată după aproape două săptămâni de la o intervenție de urgență la rețeaua de gaz.

Ce ne place și ce nu ne place la bicicletele aduse de primărie? Au prins la sibieni, dovada stând în faptul că de cele mai multe ori stațiile de andocare sunt goale. Sunt biciclete robuste și sigure, cu scaune confortabile și frâne bune, însă sistemul pe care funcționează adeseori dă erori. Acestea sunt doar câteva dintre plusurile și minusurile descoperite de colegul nostru, în decurs de o săptămână.

O ucraineancă vinde rochii deosebite în Sibiu. Odată ajunsă aici cu fiica ei, în urmă cu trei luni, Anna a primit ajutor din toate părțile. A fost încurajată să fugă din calea războiului spre orașul nostru de compania Siemens din Ucraina, la care lucrează soțul ei. Acum își dorește să vadă sibience purtându-i rochiile.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 270

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus