Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
1°C

Știrile zilei: Marțea în care începem pregătirile de Crăciun

În Sibiu au început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă cu amplasarea sistemului de iluminat festiv în Piața Mare. Urmează bradul. Mai sunt 17 zile până la deschiderea Târgului de Crăciun.

Amănunte aici și aici.

În altă ordine de idei, un sibian care locuiește pe Calea Poplăcii a ieșit cu toporul pe marginea drumului și a tăiat teiul aflat pe spațiul verde, lângă trotuar. A acoperit rădăcina cu o vopsea de culoare roșie-maronie, ca s[ nu observe nimeni. Ce nu și-a dat seama, este că tot gardul curții este vopsit în aceeași culoare

Detalii aici:Sibian amendat cu 20.000 de lei pentru că a tăiat un tei, în fața casei. Îl deranjau frunzele toamna

Ministerul Sănătății nu știe când CJ Sibiu va putea depune proiectul noului Spital județean pentru finanțare. Nicu Ștefănuță: „Riscăm să nu avem spitale noi la timp”

Ministerul Sănătății nu poate oferi detalii privind data de lansare a ghidurilor de finanțare pentru a permite depunerea de proiecte în cadrul Programului Operațional Sănătate (POS) din care CJ Sibiu vrea să finanțeze viitorul spital județean.

Palatul copiilor din Sibiu va trece în subordinea CJ. Director: Am emoții pentru unii colegi pentru că dacă se mută resursa umană la Consiliul Județean va fi mai complicat

Palatele copiilor și cluburile elevilor vor trece la consiliile județene, cu tot cu personal, după ce la finalul săptămânii trecute a fost publicată în Monitorul Oficial legea asumată de premierul Marcel Ciolacu. 

Medicul Tiberiu Marin și asistentul de la Cabinetul de Expertiză Medicală nr. 3 Mediaș au fost reținuți

Doctorul Tiberiu Marin și asistentul său de la Cabinetul de Expertiză Medicală nr. 3 Mediaș au fost reținuți aseară fiind acuzați de luare de mită pentru facilitarea de a obține pensii de invaliditate, anunță Prim Procuror adj. al Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu.

Mai multe zone din Sibiu și Șelimbăr, fără apă. A fost avariată, din nou, conducta din șantierul străzii Viitorului

Defecțiunea la conducta de apă DN600 a apărut ca urmare a lucrărilor pentru modernizarea străzii Viitorului, iar echipele societății care modernizează drumul și cele de la Apă Canal Sibiu intervin de urgență pentru remediere.

Șoseaua care vrea să facă concurență Transfăgărășanului și Transalpinei. Drumului Apusenilor, inaugurat: „foarte spectaculos, cu un imens potenţial turistic”

Drumul are o lungime de 56 de kilometri şi a fost realizat cu fonduri europene. Face legătura între Defileul Crişului Repede, o zonă turistică importantă a judeţului Bihor, şi Ţara Beiuşului, zona Munţilor Apuseni, punând în valoare importante obiective turistice de pe traseu: de la Stâna de vale cu Izvorul Minunilor, la Cascada Vălul Miresei, Cascada Iadolina, zona Coada Lacului cu meleagurile Remeţi, în plină dezvoltare şi Defileul Crişului Repede cu Vadu Crişului, Şuncuiuş, Bratca, Bulz.

Restul știrilor de astăzi le puteți citi pe www.turnulsfatului.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus