Duminică,
05.05.2024
Ploi Scurte
Acum
22°C

Intrare Gratuita la Zoo, pentru elevi si studenti

În cadrul programului educațional ”Școala altfel”, Grădina Zoologică din Sibiu va oferi intrare gratuită elevilor și studenților în cursul zilei de 3 aprilie. Scopul acestei acțiuni este de a încuraja tinerii să cunoască speciile de animale. ”Elevii şi studenţii, dar şi cadrele didactice care îi însoţesc, vor putea intra gratuit în Grădina Zoo, în baza carnetului de elev/student sau în baza unui tabel alcătuit de unitatea şcolară respectivă”, anunță reprezentanții administrației locale.

Două ore în plus, pentru vizitatorii Grădinii Zoologice

Pentru că la finele săptămânii trecute peste 3.000 de vizitatori au plătit bilet de intrare la Grădina Zoologică din Sibiu, conducerea acesteia a decis ca în următoarele zile libere, programul să fie prelungit cu o oră, respectiv până la ora 18.00. ”Programul normal de funcţionare al Grădinii Zoologice în această perioadă este până la ora 16. Începând cu luna aprilie, Grădina Zoologică va trece la programul de vară – zilnic, de la ora 9 la ora 19”, se arată într-un comunicat de presă al administrației locale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 242

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ziborianul

Acum 12 ani

O mica rectificare! Intrarea gratuita se ofera in cadrul actiunii \"Saptamana familiei, saptamana fara TV\", editia a IIIa si se face pe baza biletului gratuit descarcat de aici: ***www.zibo.ro/Saptamana-familiei-saptamana-fara-TV-zibo-125
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus