Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
8°C

Proiect: Criminalii, violatorii şi tâlharii să nu mai beneficieze de recursul compensatoriu

Proiect: Criminalii, violatorii şi tâlharii să nu mai beneficieze de recursul compensatoriu

Deputatul PNL Florin Roman a anunţat în această seară că va depune un proiect de lege care prevede că persoanele care comit infracţiuni cu violenţe, crime, tentative de crimă, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de predeverile Legii privind regimul compensatoriu.  ”Voi depune la începutul sesiunii parlamentare un proiect de lege pentru ca cei care comit infracţiuni cu violenţe, crime, tentative de crimă, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de predeverile Legii 167/2017, privind regimul compensatoriu”, a anunţat deputatul PNL Florin Roman, potrivit Mediafax.

El a reamintit că aproape 11.000 de infractori au fost eliberaţi mai devreme, iar 700 s-au reîntors deja în închisori. ”Circa 200 de romani au căzut victime din nou violentelor acestor recidivişti, care in libertate au comis crime, tentative de crime, violuri sau tâlharii. Legea regimului compensatoriu depusă de fostul ministru tehnocrat Raluca Pruna, a fost preluată de Tudorel Toader iar de la 3 zile pe lună s-a ajuns la 6 zile pe lună, la o lună de pedeapsă. Legea PSDragnea a fost votată în parlament în iunie 2017 de majoritatea PSD-ALDE, cu scopul ca pe lângă hoţi, violatori, criminali şi tâlhari să scape şi corupţii lor! În urma aplicării acestei legi, România a ajuns raiul infractorilor, iar nimeni nu se mai simte în siguranţă”, a adăugat liberalul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

///

Acum 5 ani

Buna initiativa! aia cum vad lumina zilei recidiveaza! ataca, fura, violeaza! Sper ca violatorii de la Vaslui n-au fost eliberati!!!
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

CORECT!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 5 ani

Sunt zeci de mii de de oameni în România care au WC -ul în fundul curții ,nu au canalizare şi trăiesc cu câteva sute de lei pe lună ,iar PSD -ul se ocupă cu prioritate de ocrotirea şi protecția infractorilor sub pretextul că au în puşcării condiții " inumane,,.
Raspunde

jean valjean

Acum 5 ani

Poate ca e si vina loer ca au WC-ul in fundul curtii, ca doar nu l-or pune la poarta! unii se complac intr-o situatie nasoala si nu fac nimic ca sa o indrepte, asteapta totul de la stat, partide, guvern, onegeuri...
Raspunde

Lege pentru toți ...

Acum 5 ani

Băi ... dacă-i infractor sa stea unde stau infractorii !!! Nu există infractor periculos sau mai puțin periculos ! Ce-i cu prostia asta ... recurs compensatoriu ?
Raspunde

Teleormanel

Acum 5 ani

Pai in categoria aia intra toata spuma pesedeului ! Ca, laturile se numescs generic, asistati social, iar cei mai de seama votanti PSD au numele scrise pe cruci. Minte de PSD,.. incearca sa dreaga busuiocu, dupa ce sunt vinovati de toate crimele comise de acesti "nevinovati eliberati", pe langa crimele la scara mult mai mare, comise de cei ce stau si rad in poze la "CEX".. marea intrunire a infractorilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus