Luni,
06.05.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Se inmultesc constructiile in Sibiu. Directorul OCPI: A crescut foarte mult volumul de munca

Conducerea Oficiului pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară Sibiu spune că se confruntă cu o creștere semnificativă a volumului de muncă în acest an, iar sectorul imobiliar aduce instituției o parte importantă a numărului de cereri.

”Înregistrăm creșteri semnificative în ceea ce privește actele notariale și contractele de vânzare-cumpărare. Urmează, din acest punct de vedere, moștenirile. Și sectorul construcțiilor noi ocupă un loc foarte important. Este cert că se construiește mai mult decât acum doi ani în Sibiu”, a declarat Puiu Fesan, directorul OCPI Sibiu.

Din punct e vedere al numărului de cereri înregistrate zilnic, raportat la numărul de angajați, Oficiul pentru Cadastru Sibiu ocupă printre primele locuri din țară. ”Am făcut o analiză din care am constatat că pe fiecare registrator de carte funciară și pe fiecare asistent intră un număr de aproximativ 46 de cereri pe zi”, a mai spus Puiu Fesan.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Gruia

Acum 9 ani

O sa ne trezim in toate parcelele mai mari de 500mp cu blocuri de 10 etaje indiferent ce este in jurul lor sau de ce scrie in proiect. E foame mare de bani.
Raspunde

dimbu

Acum 9 ani

Io ma asteptam sa se faca blocuri de 100 de etaje, am crezut ca am depasit perioada comunista cu blocuri de 10 etaje.
Raspunde

marginean

Acum 9 ani

vanzarea aceluiasi imobil de 3 ori pe an pentru specula nu inseamna ca se \"inmultesc\"constructiile.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus