Marţi,
28.11.2023
Innorat
Acum
6°C

Știrile zilei, 3 noiembrie. O tânără de 31 de ani și-a mutat afacerea de la Cluj la Sibiu, marți se alege noul viceprimar al Sibiului, ce facem în weekend

Știrile zilei, 3 noiembrie. O tânără de 31 de ani și-a mutat afacerea de la Cluj la Sibiu, marți se alege noul viceprimar al Sibiului, ce facem în weekend

Turnul Sfatului vă prezintă o selecție a celor mai importante știri ale zilei de vineri, 3 noiembrie. 

Reducerea curselor Tursib: niciun șef din CA nu vine să explice cum s-a ajuns aici. „Își arată desconsiderarea”

La întâlnirea programată vineri dimineața pentru a discuta varianta propusă de conducerea interimară a Tursib, de a reduce temporar numărul curselor prin oraș, nu a participat niciunul din cei cinci membri ai Consiliului de administrație ai societății. Singurii care au reprezentat societate au fost directorul general interimar și directoarea economică aflată în preaviz. Cei cinci membri ai CA au fost aleși de către primarul Astrid Fodor.

Detalii aici.

Marți se alege noul viceprimar al Sibiului: între Ionuț Ghișe (USR) și Mihai Onițiu (PNL). „Nu avem niciun aranjament politic”

Pe lângă anunțatul candidat PNL pentru postul vacant de viceprimar, și reprezentanții USR Sibiu îl vor propune pe Ionuț Ghișe drept candidat.

Detalii aici.

O tânără de 31 de ani și-a mutat afacerea cu corpuri de iluminat de la Cluj la Sibiu. Dia Buga: Am simțit nevoia de o schimbare. Fiecare vizită la Sibiu mă făcea să mă simt liberă

De la Reghin, la Cluj și apoi la Sibiu. Dia Buga Design este despre pasiune, despre dragoste, despre creativitate, dar și despre dorința de a da viață încăperilor prin corpuri de iluminat inedite. În spatele micii afaceri, după cum îi spune și numele, stă Diana Buga, o tânără care recent s-a mutat de la Cluj la Sibiu și care, implicit, și-a adus afacerea cu corpuri de iluminat în orașul nostru.

Detalii aici.

Benzinăria care a poluat Cibinul a fost amendată cu 40.000 de lei. Apele Române îi vor pune să plătească și cheltuielile pentru curățarea poluării 

Specialiștii Sistemului de Gospodărire a Apelor Sibiu au amendat benzinăria Rompetrol de pe malul Cibinului cu 40.000 de lei pentru poluare. În plus, reprezentanții stației de carburant vor trebui să achite și costurile curățării apelor Cibinului de poluare.

Detalii aici.

Primul weekend de noiembrie când Transalpina și Transfăgărășanul sunt deschise. De luni se închid

Sfârșitul de săptămână care urmează va fi primul din noiembrie în care va fi deschis traficul pe şoselele de altitudine, Transalpina şi Transfăgărăşan, anunță Agenția de presă Rador, care preia Radio Cluj.

Detalii aici.

Vreme caldă, dar ploioasă în weekend, la Sibiu. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 19 grade

Meteorologii sibieni anunță că vremea în acest weekend se menține mai caldă decât normalul perioadei, dar că nu vom scăpa de ploi și vânt.

Detalii aici.

Ce facem în weekend?

Weekend-ul acesta, la Sibiu, avem parte de mai multe evenimente la care putem participa. Festivalul Tânăr de la Sibiu, Transylvanian Grand Prix, dar și drumețiile sunt doar câteva dintre activitățile de care putem profita la sfârșitul primei săptămâni din luna noiembrie

Detalii aici.

Imagini superbe din dronă cu pădurile din zona Avrigului, în culori de toamnă

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a postat o filmare din dronă în care surprinde culorile superbe ale toamnei, reflectate în pădurile administrate de Ocolul Silvic Avrig din cadrul Direcției Silvice Sibiu.

Detalii aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus