Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-1°C

Știrile weekendului: Alerta din sud-estul țării, Micăsasa contra Romgaz și cum ajungi director cu 6 puncte din 100 la concurs

Știrile weekendului: Alerta din sud-estul țării, Micăsasa contra Romgaz și cum ajungi director cu 6 puncte din 100 la concurs

O selecție a știrilor din ultimele două zile:

Weekendula început cu o alertă în sud-estul țării. Locuitorii municipiului Galați, dar și ai comunelor din jur au primit, la ora 23.40, un mesaj Ro-alert în care se arată posibilitatea căderii „unor obiecte din spațiul aerian".

Sâmbătă, PF Daniel a aniversat 16 ani de la întronizarea ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române.

Poliția a controlat peste 1.000 de autovehicule, 427 de conducători auto au fost testați alcoolscopic și 40 de șoferi au fost testați cu aparatul Drugtest. Rezultatele - aici.

Muzeul Brukenthal anunță un program de noapte cu acces gratuit la expozițiile Festivalului Internațional de Artă Contemporană.

Două din administrație:

1. Primăria Sibiu a reluat licitația pentru parcarea subterană de pe strada Siretului: cele cinci oferte primite în iunie erau neconforme.

2. Primăria Sibiu vrea să construiască, din anul 2021, o creșă și o grădiniță la Școala gimnazială nr. 12. Recent, municipalitatea a cumpărat serviciile unei firme din județ, care să pregătească cererea de finanțare. Între timp, după 2 ani de la realizarea studiului de fezabilitate, Primăria a fost nevoită să dubleze valoarea investiției. Detalii - aici.

Procurorii au făcut peste 40 de percheziții domiciliare, inclusiv la Sibiu, la persoane care au constituit un grup infracțional ce făcea contrabandă cu deșeuri. 1.500 de tone de deșeuri au fost aduse în țară.

Primarul din Micăsasa anunță că va bloca lucrările firmei care face cercetări ale subsolului pentru Romgaz, în căutare de hidrocarburi.

Încheiem weekendul cu o anchetă semnată de Traian Deleanu, în care arată cum poți deveni șef al unei instituții de stat, la Sibiu, după ce obții doar 6 puncte din 100 la concurs. Important să faci parte din partidul corespunzător. „Statul capturat: au dat-o afară pe directoare, pentru a o înlocui cu fostul, de nota 0,6. Dar membru de partid” este titlul articolului.

Iar în tradiționala rubrică Cronica de restaurant găsiți rezultatul unei vizite la cel mai nou fast food din Sibiu.

Duminică seara a fost și meci la Sibiu: FC Hermannstadt a încheiat la egalitate 1-1 meciul din etapa a 11-a a Ligii 1 cu Rapidul. A fost a șasea remiză din ultimele șapte meciuri pentru sibieni.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus